2024 Red Paddle Co 12'6'' Elite MSL Stand Up Paddle Board & Prime Letvægtspaddel 001-001-003-0037 - White

Red Paddle Co 12'6'' Elite MSL Stand Up Paddle Board & Prime Letvægtspaddel

10,731.32 kr
Farve: White
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 001-001-003-0037Farve: White

Det oppustelige 12'6" Elite MSL-paddleboard er en ren racermaskine, fuldstændig redesignet til ambitiøse padlere, der er sultne efter konkurrence. Det er velafbalanceret, men alligevel bygget til fart, det er smalt og hurtigt og omdefinerer, hvad der er muligt i 12'6"-flåden. Den er race-tunet til hurtig acceleration, hæsblæsende tempo, piletro sporing og manøvredygtighed, der runder mærker.

Med en bredde på kun 25" suser 12'6" Elite gennem vandet med minimal modstand, og dens firkantede planform udvider volumen bagud og giver pålidelig stabilitet - især i svingene. Bygget i vores nye ultralette, superstive MSL®800 dobbelt-drop-stitch-materiale, forstærket med RSS-lægter, vejer denne kapsejladsvindende form bemærkelsesværdigt lidt, men er utrolig stiv. (Faktisk så stiv, at der ikke er behov for en FFC-stang i denne længde).

Nyudviklede EVA-skinner fremmer padling med fuld kraft og effektiv fodstyring, mens det centrale bærehåndtag og de forreste sidehåndtag er perfekt placeret til portager og overgange. Til praktisk træning har den justerbare bungees, en flaskeholder og M6-tilbehørsbeslag.

SUP-DETALJER:

  • Fuldt ud hurtig: formet til maksimal hastighed og effektivitet til at vinde løb.
  • Fremragende stabilitet: Firkantet volumen til sikker padling, snævre sving og komfort under vanskelige forhold.
  • Race-klar stivhed: bygget i MSL®800 dobbelt-drop-stitch med RSS-lægter for utrolig stivhed ved minimal vægt.
  • Fast fodfæste: Overlegen greb og komfort under fødderne, hvilket giver en solid base for et kraftfuldt rotag.
  • Træningspartner: flade bungees, flaskeholder og M6-tilbehørsbeslag.

SPECIFIKATIONER:

  • Brættets længde 12'6"
  • Boardets tykkelse 5,9" / 150 mm
  • Brættets volumen 262L
  • Brættets vægt 8,70 kg / 19,18 lb
  • Brættets bredde 25" / 635mm
  • Posestørrelse 980 mm (h) x 380 mm (b) x 360 mm (d)
  • Taskevolumen 134L
  • Finner Race Fin
  • Pagajmuligheder Hybrid Tough, Prime
  • Samlet pakkevægt 17,45 kg / 38,47 lb

DETALJER OM PAGAJEN:

Til dem, der ønsker at forbedre deres padlepræstationer. Vores Prime Lightweight SUP-pagaj fås i blå og lilla, så du kan matche din pagaj til dit board. Lasergravering betyder, at designet holder lige så længe som din pagaj. Denne performance-paddel har en kulstofvævning, der giver større styrke, samtidig med at den er superlet og responsiv.

  • En tredelt pagaj, der passer sikkert i ATB's transformertaske.
  • Et ergonomisk t-grip-håndtag, der passer komfortabelt i din håndflade
  • Det nydesignede Camlock-justeringsystem har et uovertruffent greb til at fjerne bevægelse og har nu kun én bolt, hvilket minimerer eventuelle problemer.
  • Et blad af kulfiber/glasfiber gør denne pagaj let og responsiv, og det formede blad giver et blødere greb, men alligevel et mere kraftfuldt slag
  • Let og holdbart skaft i kulfibervævning giver større styrke og en mere effektiv pagaj

FUNKTIONER:

  • Bladmateriale: Kompositblad
  • Skaftmateriale: Høj kvalitet kulfiber
  • Justering: Håndtagslås
  • Stykker: 3 dele
  • Klingeareal: 525cm sq.
  • Pagajlængde: 170 cm til 220 cm
  • Padlens vægt: 740 g

MSL®800: Superlet stivhed

Lynhurtig ydeevne til længere boards. MSL®800 er 800 g/m2 lettere end vores 'standard' MSL® og bruger en superfin indvendig vævning til at øge stivheden og reducere vægten, så du får en lettere, hurtigere og mere responsiv tur på avancerede padleformer.

Stivhed: En superfin overfladevævning og rekonfigurerede dobbelt-drop-stitch øger stivheden for mere fart og smidighed.

Holdbarhed: : Bevarer den samme bundsolide MSL®-signaturbelægning for pålidelig styrke og lang levetid.

Vægt: Med 800 g/m2 lettere end MSL® sparer MSL®800 op til 2 kg på 14' shapes, hvilket giver bedre performance på længere boards.

Kan pakkes sammen: En high-definition vævning giver mulighed for en strammere rulle og reducerer vægten, så det er lettere at tage alt, hvad du har brug for, med på dit næste eventyr.

Tec Air: Banebrydende design af paddleboards

Red Paddle Co er det eneste oppustelige SUP-mærke, der fremstiller boards i sit eget private anlæg og bruger innovative materialer og fremstillingsmetoder til at producere kvalitetssæt, du ikke finder andre steder. Tec Air-processen er den måde, vi forfiner og udvikler vores boards på.

Vi har taget standard oppustelig teknologi og omarbejdet næsten alle aspekter af den. Ved at udpege nøgleområder har vi identificeret forbedringer - fra den præcise limning af lag til anvendelse af optimal rockerkurve, triple-tapede forstærkede rails til vores eksklusive MSL® drop-stitch materiale, intet element er overset.

Før vi går i produktion, gennemgår vores design grundig forskning og testning. (Vi har endda kørt traktorer og en 22,5 tons gravemaskine hen over dem - de var fine!) Derefter tager det 72 timer at fremstille hvert board: det er ti gange så lang tid som gennemsnittet i branchen. I modsætning til de fleste andre paddleboard-firmaer går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det er denne unikke Tec Air-proces, der adskiller os fra mængden.

RSS: Afstivning

Vores patenterede Rocker Stiffening System (RSS) er unikt for Red Paddle Co, og du finder det ikke på noget andet mærkes boards. RSS øger stivheden med op til 30% - hvilket kombineret med vores supersolide MSL®-konstruktion ved lufttryk på 20psi+ gør Red oppustelige paddleboards ekstremt stive.

RSS-lister er ultrahårde polykarbonatstrimler, der glider ind i lommer i skinnerne, når boardet tager form under den tidlige oppustning. De forstærker midten af boardet, lige under det sted, hvor du står. Systemet findes på vores Elite-, Voyager- og Sport-serier samt 8'10" og 12'0" Compacts.

RSS-teknologien er afgørende for vores højtydende serier og er især vigtig for hurtigere, mere effektiv padling, tungere ryttere eller mere urolige forhold, da den giver en fornemmelse af hardboard. Lægterne er formet til optimal stivhed og passer perfekt i deres lommer, som er konstrueret separat, før de lamineres på brædderne.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.