Billabong

Billabong

Billabong og surfing går hånd i hånd. Dette progressive australske mærke er født ud af en tro på bølger og den tekniske ydeevne, der følger med at kunne ride på bølger i alle størrelser, og har skubbet grænserne med højtydende tøj, siden det blev etableret i 1973. Billabongs seneste Furnace Revolution-våddragt gør det muligt for mænd og kvinder at nå deres fulde surfingpotentiale - og konkurrere med dem, der bruger alternativt højtydende... Oplev mere om Billabong... Oplev mere om Billabong.

Indlæs flere resultater

Hvis du ikke har hørt nok godt om Billabong endnu, vil vi gerne minde dig om, at ud over al den utrolige surfteknologi indeni, gør Billabong også meget ud af at få dig til at se godt ud udenpå. Se videre, og du vil se, at Salty Dayz-serien af våddragter indeholder nogle af de mest levende mønstre og designs af alle Billabongs våddragter til kvinder, uden at der er sparet på tekniske funktioner som ovnens termiske foring. Hvis du vil have en god våddragt til en lav pris, så tjek Billabongs Intruder- og Launch-serier, som tilbyder billige våddragter til kvinder og mænd, der er perfekte til dem, der lige er startet på vandet - så meget bedre end supermarkedets våddragter. Billabong producerer også en utrolig samling af surftilbehør, herunder støvler, handsker, hætter, bilsædeovertræk og veste. Glem ikke at gå ind på vores Billabong-udsalgsside for at se vores store udvalg af udsalgsvarer og andre gode rabatter.

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.