Musto

Musto

Musto sejlertøj har et fortjent ry for at være meget teknisk og holdbart, på tværs af en omfattende samling af jolle- og yacht sejlertøj til både kapsejlads og cruising. Vores brede udvalg af Musto-tøj og sejlerudstyr omfatter alt fra sejlerjakker og vandtætte bukser til våddragter og opdriftshjælpemidler samt tilfældigt shorewear som T-shirts, shorts og fleecetrøjer. Lige siden grundlæggeren Keith Musto besluttede, at det ikke var særlig sjovt at have en gennemblødt uldtrøje på, har dette britiske firma været kendt for sin høje kvalitet og sine innovative designs, ikke kun i sejlertøj og vandtætte jakker, men også i sit sortiment af praktisk og pålideligt tilbehør, herunder tørposer, rygsække, handsker, fodtøj og hatte. Her hos Watersports Outlet har vi altid Mustos nyeste teknologi og det nyeste udstyr på lager til hurtig levering, men du kan også gå ind på vores udsalgsside og se Mustos udsalg fra sidste sæson og andre gode rabatter... Oplev mere om Musto.

Indlæs flere resultater

Vi bringer et Musto-outlet lige til din hoveddør, med mere end 450 linjer på tværs af virksomhedens omfattende sortiment, alle på vores hylder klar til afsendelse. Du kan købe Mustos vådtvejrsudstyr til offshore-, inshore- og kystsejlads samt alle de vigtige lag, herunder fleecetrøjer, trøjer, gilets, vandtætte bukser, shorts og sejlerjakker, plus sko, støvler og andet tilbehør. For Musto sejler udsalg og utrolige rabatter, gå over til vores udsalgsside for at finde tilbud på både herre- og dametøj.

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.