Gill

Gill

Gill producerer teknisk tøj af høj kvalitet til en lang række vandaktiviteter. Gill blev grundlagt i 1975 af Nick Gill, en ivrig sejler, som ønskede at skabe et sortiment af sejlerprodukter uden kompromiser; de bedste stoffer, de bedste funktioner, den bedste kvalitet. Gill, som man har haft tillid til i over 45 år, er vokset til et etableret teknisk tøjmærke, der opfylder forbrugernes behov både på og uden for vandet, og fortsætter med at kombinere innovativt design med den nyeste stofteknologi for at øge ydeevnen i sit sortiment. Hos Wetsuit Outlet finder du alle de bedste Gill-stilarter, som Verso og ThermoShield til jollesejlads, og nyt udstyr til vådt vejr på yachten som OS2- og OS3-sejlsystemerne, der giver enestående vandtæt og åndbar beskyttelse til offshore- og kystsejlads i en række forskellige priser og stofvægte. Du kan også shoppe uovertrufne rabatter på udsalgsvarer og sidste sæsons tøj på vores Gill Sale-side... Oplev mere om Gill.

Indlæs flere resultater

Wetsuit Outlet er din ultimative Gill Marine-butik med hundredvis af Gill-sejlprodukter, der er klar til afsendelse og hurtig levering. Gennemse Gill fleeces, basislag og hatte til yachtsejlads samt premium åndbare vandtæt som Gill Race Fusion Jacket, der giver maksimal ydeevne, når du sejler kapsejlads. Gill Marine begyndte med jollesejlads, så det er ingen overraskelse, at deres jollesortiment er imponerende med et stort udvalg af neoprentoppe, skiffdragter, trapezseler, performance-støvler, veste, spraytoppe og sejlerhandsker, så du kan få mest muligt ud af din tid på vandet. Ud over alt det tekniske udstyr sælger vi et udvalg af Gill-bådtøj af høj kvalitet, såsom UV-toppe, flydende solbriller og poloshirts, som er ideelle, når du slapper af på land eller omkring vandet. Højdepunkterne omfatter letvægtsjakker og frakker som Gill Hydrophobe Down Jacket og Navigator Jacket - begge er alsidige muligheder for dagssejlads på land og langs kysten. For mere information

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.