Betingelser for brug

Sidst opdateret 23/02/2021

Salg af produkter

Vores kontrakt

Når du afgiver en ordre for at købe et produkt fra watersportsoutlet.dk, vil vi sende dig en e-mail, der bekræfter modtagelsen af din ordre. E-mail-bekræftelsen vil blive produceret automatisk, så du har en bekræftelse af dine ordredetaljer.

Produktbeskrivelser & tilgængelighed

Alle forholdsregler er truffet for at sikre, at alle beskrivelser, specifikationer, farver og priser er korrekte. Men farvegengivelser kan variere afhængigt af din egen skærm, og vi bestræber os på at være så nøjagtige som muligt. Alle størrelser er tilnærmelsesvise, da størrelser varierer med det store antal producenter, der leverer vores produkter.

Alle fotografier er vejledende for produktet. I sjældne tilfælde kan der forekomme mindre eller subtile forskelle mellem produktet og det foto, der er leveret af fabrikanten. Din betalingsmetode vil blive opkrævet på det punkt, du bekræfte ordren.

Alle elementer tilbydes afhængigt af tilgængelighed på bestillingstidspunktet. Hvis et bestilt produkt viser sig at være udsolgt, vil vi give dig besked så hurtigt som muligt. Ordrer accepteres kun, når varerne er afsendt.

Priser & betalinger

Alle priser og tilbud er afhængige af tilgængelighed. Vi gør vores bedste for at sikre, at alle produktbeskrivelser, billeder og priser vises korrekt på hele vores hjemmeside – med forbehold for fejl og udeladelser. Din betalingsmetode debiteres på det tidspunkt, hvor du bekræfter ordren.

Klarnas betalingsmåder

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmåder:

  • Konto: Klarna Konto er en kassekredit, som gives af Klarna. Den giver låntageren mulighed for at betale sine køb i månedlige afdrag med 1/24 (dog min. 89 kr.) af totalbeløbet eller ifølge de vilkår, der blev godkendt i kassen. For mere information om Klarna Konto inkl. generelle betingelser og standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger, klik her.

Betaling sker altid til Klarna. Du kan finde mere information om Klarna på deres hjemmeside. Her kan du finde deres brugervilkår. Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Told

Kunder uden for Europa er ansvarlige for eventuelt gældende lokal importtold og/eller afgifter. Vi har ingen kontrol over disse afgifter og kan ikke forudsige, hvad de kan være. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte dit lokale toldsted for oplysninger. Internationale kunder bør være klar over, at leveringer over grænser er genstand for åbning og kontrol fra toldmyndighedernes side.

Momsrefusion ved udførsel fra EU (Retail eksportordning)

Som et rent internetbaseret postordrefirma er watersportsoutlet.dk lovligt udelukket fra at deltage i VAT Retail Export-ordningen, der refunderer moms til kunder, når de køber varer til personlig eksport uden for EU.

Kun varer, der er indsamlet direkte fra vores lager er berettiget til momsrefusion ved modtagelsen af en udfyldt 407-form stemplet af tolden ved udgangsstedet og tilbageleveret til os.

Din ordre

Du har ret til at annullere din ordre og få en fuld refundering inden afsendelsen. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, har du ret til at annullere din bestilling senest 60 dage efter modtagelsen. Du skal returnere varen til os på din regning i ubrugt og gensælgelig stand, sammen med en kopi af din faktura og en note, der forklarer årsagen til returneringen. Kontroller, at du får bevis for forsendelsen, da vi ikke kan holdes ansvarlige for manglende modtagelse af returneringen.

Kampagner

Enhver kredit, der er påløbet fra en Watersports Outlet -kampagne, skal bruges inden for to år efter den dato, hvor beløbet blev krediteret kontoen. Hvis du returnerer en ordre, hvor du har draget fordel af en forfremmelse og brugt denne kredit (f.eks. Ny kundekredit), trækker vi beløbet fra refusionen.Returnering

Læs venligst vores Returneringspolitik.

Refunderinger

Produkter, der bliver returneret i overensstemmelse med vores 60 dages returneringspolitik, vil blive inspiceret, og tilbagebetalinger vil blive behandlet lig med værdien af hvert enkelt produkt på købsdatoen. Leveringsgebyrer refunderes ikke, i overensstemmelse med The Consumer Regulations 2013 (som erstatter UK Distance Selling Regulations). Klik her for detaljer.

Garantikrav

Watersports Outlet tilbyder 12 måneders garanti mod produktionsfejl. Ethvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk’s hjemmeside, kommer med en 12-måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. Hvis nogen fejl er fundet inden for denne periode, vil vi returnere varen til producenten for reparation eller ny levering på dennes regning. Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Hvis du har købt et produkt med en udvidet garanti, tilbydes udvidelsen af mærket og ikke Watersports Outlet. Hvis du oplever et problem med et produkt uden for den 12 måneders garanti, der tilbydes af Watersports Outlet, skal du kontakte mærket for at indlede et krav.

Begivenheder uden for vores kontrol

Vi kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til disse betingelser, hvis forsinkelse eller fejl udspringer af nogen årsag, der er uden for vores rimelige kontrol. Eksempler omfatter, men er ikke begrænset til forsinkelser på grund af vejret, osv. Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Vores detaljer

B2C Distribution International BV (Watersports Outlet)

KvK 66444713.

MOMS NL856556427B01.

Registreret hjemsted

Harderwijkerstraat 17, 7418 BA, Deventer, Holland.

For at returnere varer, kan du besøge vores afkast side.

Brug af denne hjemmeside

Din konto

Hvis du registrerer en konto på watersportsoutlet.dk’s hjemmeside, accepterer du ansvaret for alle aktiviteter, der opstår under din konto eller adgangskode. Du bedes tage alle nødvendige skridt til at sikre fortroligheden af dine kontooplysninger. Hvis du har nogen grund til at tro, at sikkerheden for din konto er blevet kompromitteret, skal du underrette os med det samme.

Kontroller, at alle oplysninger, du giver til os, når du opretter en konto eller opdaterer en eksisterende konto, er korrekte og fuldstændige. Vi forbeholder os ret til at nægte adgang til vores hjemmeside, deaktivere konti, fjerne/redigere kontooplysninger eller annullere ordrer efter vores skøn. I dette tilfælde vil det være uden regning til kunden.

Dine personlige oplysninger

Gennemgå vores fortrolighedspolitik.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende disse vilkår og betingelser, bedes du venligst tjekke vores FAQ.

Hvis du stadig ikke sikker, kan du e-maile os på [email protected]. Vi er lige så engagerede i at besvare forespørgsler vedrørende forbrugernes rettigheder og privatlivets fred, som vi er om generelle kundeforespørgsler.

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.