Kontakt os

COVID-19 Redegørelse

Kære værdsatte kunder,

Vi håber, at denne besked finder dig og dine kære sunde og sikre. Sammen står vi over for udfordrende og hidtil usete tider. Vær sikker på, vi tager opmærksomt alle nødvendige skridt til at følge Verdenssundhedsorganisationens og regeringens retningslinjer, såsom fjernarbejde og nye strenge rengøringsplaner.

Lageret er fuldt operationelt. Ordrer forsendes fortsat, når de modtages, og alle vores britiske og internationale kurerer fortsætter med at levere.

Vores ekspert kundeserviceteam er her for at hjælpe og arbejde normal tid. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via telefon, e-mail, live chat eller sociale medier.

Nu mere end nogensinde er vi forpligtet til at levere vores formål - forsyne dig med det bedste sæt, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid på vandet. Tid, der i vores hurtigt skiftende situation er endnu mere dyrebar.

Vær forsigtig og vær sikker fra os alle her på Watersports Outlet.

Email

Vi er altid glade for at hjælpe - fra at levere god produktrådgivning til at hjælpe med at placere din ordre online eller over telefonen.

Før du kontakter os, bedes du tjekke vores FAQ-side hvor vi har besvaret de spørgsmål, vi regelmæssigt modtager. Hvis du stadig ikke kan finde det svar, du leder efter, bedes du udfylde formularen nedenfor, og vi vil svare, så snart vi kan.

Brug for et hurtigt svar? Ring i stedet på 0044 1702 295678.



Sociale medier

Vi ønsker at se dig bruge dit grej, så sørg for at sige #helloWSO på sociale medier. Følg/Like os for at holde dig ajour med de seneste vandsportsnyheder, videoer og billeder, vores seneste tilbud og nye tilføjelser.



Telephone Åbningstider

Mandag - Fredag: 10:00 - 18:00 CET
Lørdag: Lukket indtil videre
Søndag: Lukket


Email: [email protected]
Tel: 0044 1702 295678


Warehouse Adresse

Harderwijkerstraat 17, 7418 BA, Deventer, Holland.


Returnering

For at returnere varer, kan du besøge vores afkast side.


Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.