Helly Hansen

Helly Hansen

Helly Hansen tilbyder et utroligt udvalg af vandtætte jakker, frakker, sejlertøj og vandsportsudstyr, der passer til ethvert formål og budget, og derfor har vi langt over 400 linjer fra dette norske sports- og arbejdstøjsfirma på lager. Alt vores Helly Hansen-tøj er tilgængeligt til hurtig levering, inklusive sejlerjakker, vandtætte bukser, fleecetrøjer, T-shirts, støvler og basislag. Vi elsker HH-tøj, fordi det ud over at være af enestående kvalitet også er utroligt alsidigt. For eksempel fungerer de basislag og termotøj, vi sælger, lige så godt til landbaserede aktiviteter, som de gør på vandet. For at få fat i HH-jakker og andet sejlertøj af høj kvalitet til den bedste pris, skal du gå over til vores Helly Hansen-udsalgsside eller filtrere efter de produkter, du gerne vil have her. Hvis du har brug for hjælp til at beslutte dig, kan du ringe til vores venlige kundeserviceteam og få ekspertråd om Helly Hansen... Oplev mere om Helly Hansen.

Indlæs flere resultater

Helly Hansen dækker dig ind med alt dit vigtige sejlertøj og anvender højteknologiske løsninger som Helly Tech vandtæt og åndbart ydermateriale og Lifa-bundlagsmateriale, der transporterer fugt væk fra huden, så du kan holde dig varm og komfortabel. Hos Wetsuit Outlet kan du købe HH-jakker og -frakker, vandtætte bukser, shorts, fleecetrøjer, basislag, T-shirts og sko til offshore-, inshore- og kystsejlads. Til jollesejlads har Helly Hansen et udvalg af udstyr til en blanding af evner, uanset om du lige har lært at sejle eller er en garvet professionel. Shop favoritter som HH opdriftshjælpemidler og veste til sejlere, spray toppe, sejlertrøjer, handsker, board shorts og huer, så du kan holde dig varm og beskyttet på vandet, uanset om det regner eller skinner. På vores udsalgsside finder du et stort udvalg af Helly Hansen-udsalgsvarer og udsalgsvarer, der kan leveres næste dag.

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.