2024 Red Paddle Co 13'2'' Voyager Plus MSL Stand Up Paddle Board , Taske & Pumpe 001-001-002-0065 - Green

Red Paddle Co 13'2'' Voyager Plus MSL Stand Up Paddle Board , Taske & Pumpe

10,548.18 kr
Farve: Green
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 001-001-002-0065Farve: Green

Det oppustelige 13'2"-paddleboard Voyager er til ambitiøse eventyrere, der tager episke ekspeditioner i stiv arm. Det er lavet til kompetente padlere, der søger spændingen ved at udforske og tilfredsstillelsen ved at tilbagelægge større afstande, og det er det foretrukne board for mange af verdens mest frygtløse vildmarkspadlere.

Det unikke V-skrog og de to finner giver optimal sporing og en solid tur i en række forskellige vandtilstande. Længden på 13'2" fremmer ubesværet glid, mens bredden på 30" giver den ideelle blanding af stabilitet og fart.

Vores banebrydende MSL®-teknologi er bygget til holdbarhed og stivhed og skaber en kompromisløs kerne. Tilføj vores patenterede RSS-lattesystem for at få den stiveste oppustelige båd på markedet, selv i uroligt vand.

Med et justerbart lastsystem på næsen plus seks ekstra ankerpunkter på halen er dette board perfekt til rejser med meget udstyr - og vi har forlænget det ergonomiske midterhåndtag for at give et større udvalg af balancepunkter, når du sejler. De aftagelige sidehåndtag giver også mulighed for en bredere position.

SUP-DETALJER:

  • Klar til eventyr: designet til langdistanceture og episke ekspeditioner.
  • Afbalanceret: 30" bredde giver den perfekte blanding af stabilitet og hastighed.
  • Fuldt glid: 13'2" længde og Speed Tail med hard-release maksimerer afstanden pr. svømmetag.
  • Performance: unikt V-skrog og dobbeltfinner giver overlegen sporing og en solid tur.
  • Robust: banebrydende MSL®-teknologi for holdbarhed kombineret med vores patenterede RSS-lægter giver fantastisk stivhed, selv i uroligt vand.
  • Praktisk: justerbart lastsystem på både næse og hale til rejser med meget udstyr.
  • Bærbar: Kan pakkes ned i All-Terrain Backpack for nem transport og opbevaring.

SPECIFIKATIONER:

  • Brættets længde 13'2"
  • Brættykkelse 5,9" / 150 mm
  • Brættets volumen 347L
  • Brættets vægt 13,65 kg / 30,09 lb
  • Brættets bredde 30" / 762mm
  • Posestørrelse 980 mm (h) x 380 mm (b) x 360 mm (d)
  • Taskevolumen 134L
  • Finner 8" Touring Fin (x2)
  • Pagajmuligheder Hybrid Tough, Prime, Ultimate
  • Samlet pakkevægt 21,3 kg / 46,96 lb

DETALJER OM PUMPEN:

Titan 2-pumpen er verdens første specialbyggede SUP-pumpe med dobbeltkammer. Den er designet til at halvere den tid og de kræfter, det tager at pumpe dit board op. Konstant innovation har ført til, at vi har testet de absolutte grænser for oppumpningsteknologi, og derfor er vi overbeviste om, at der ikke findes noget som Titan II-pumpen på markedet.

Dual Cylinder-systemet kombineret med Hi Flo-håndtaget betyder, at du har fuld kontrol over den energi, der bruges til at puste dit board op. Det giver hurtigere volumen i dit board og reducerer den indsats, der kræves for at nå et højere tryk.

  • Dobbeltkammerteknologi reducerer nemt den tid og indsats, der er nødvendig for at pumpe dit board op
  • Pumper luft ud med 60 mph for at sikre hurtig og kraftig oppumpning
  • Isolationshætte gør det muligt at skifte til en enkelt pumpe, når du pumper op til et højt PSI, hvilket reducerer indsatsen
  • Designet til adskillelse for nem vedligeholdelse og enkel udskiftning af dele
  • Trykmåler på toppen viser en nøjagtig aflæsning af PSI under oppumpning
  • Kan bruges til mange forskellige oppustelige ting, f.eks. luftmadrasser, både og drager

DETALJER OM TASKEN:

Vi introducerer et komplet redesign af vores bedst sælgende oppustelige SUP-rygsæk. Højtudviklet justerbar ergonomisk støtte betyder, at ATB-tasken nu tilbyder enestående niveauer af støtte til dine skuldre og ryg. Udvendige stropper betyder, at tasken kan komprimeres, hvilket gør den mere behagelig og en fornøjelse at bære. Det er nu nemmere at pakke din pagaj væk med en indvendig lomme til pagajbladet og et velcrosystem, så din pagaj er sikker og beskyttet, når du er på farten. En stor udvendig lynlåslomme betyder, at alle vigtige ting kan pakkes sikkert væk og være let tilgængelige.

Vores revolutionerende bæresystem uden taske er designet med alle paddleboardere i tankerne. For eventyrere er det nu muligt at sejle længere og få adgang til mere afsidesliggende vandveje uden at skulle have en tung, klodset taske med. Perfekt til familier, hvor det nu er nemmere, hurtigere og mere bekvemt at pakke udstyret sammen efter en lang dag på stranden.

  • Højt konstrueret og justerbar ergonomisk støtte til skuldre og ryg.
  • Kan tilpasses din højde og sikrer, at tasken passer på din krop under belastning.
  • Udvendige kompressionsstropper gør tasken mere komfortabel og kompakt.
  • Indvendig lomme til pagajblad og velcrosystem til fastgørelse af pagajstykker.
  • Låsbare lynlåse med gummitræk.
  • Poseløst bæresystem - pumpe og stropper kan nemt tages med på vandet, så der ikke er risiko for at efterlade udstyr.

Tec Air: Banebrydende paddle board-design

Red Paddle Co er det eneste oppustelige SUP-mærke, der fremstiller boards i sine egne private faciliteter ved hjælp af innovative materialer og fremstillingsmetoder til at producere kvalitetssæt, du ikke finder andre steder. Tec Air-processen er den måde, vi forfiner og udvikler vores boards på.

Vi har taget standard oppustelig teknologi og omarbejdet næsten alle aspekter af den. Ved at udpege nøgleområder har vi identificeret forbedringer - fra den præcise limning af lag til anvendelsen af den optimale rocker-kurve, tredobbelt tapede forstærkede rails til vores eksklusive MSL® drop-stitch materiale, intet element er overset.

Før vi går i produktion, gennemgår vores design grundig forskning og testning. (Vi har endda kørt traktorer og en 22,5 tons gravemaskine hen over dem - de var fine!) Derefter tager det 72 timer at fremstille hvert board: det er ti gange så lang tid som gennemsnittet i branchen. I modsætning til de fleste andre paddleboard-firmaer går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det er denne unikke Tec Air-proces, der adskiller os fra mængden.

MSL®: Stensikker stivhed

MSL er designet til at levere førsteklasses performance og fuld selvtillid på vandet.

Stivhed: Giver en autentisk padleoplevelse. MSL®'s stivhed forbedrer stabilitet og kontrol, uanset vandforholdene.

Holdbarhed: Ekstremt robust, forstærket yderskal - vi kørte den endda over med en 22-tons gravemaskine for at bevise dens pålidelighed: den havde det fint! Udforsk i længere tid med fuldstændig ro i sindet.

Vægt: Fremragende kontrol på vandet, samtidig med at den er holdbar og transportabel. Tag den med overalt, under alle forhold.

Kan pakkes sammen: Du skal blot tømme den for luft og rulle den sammen, så du kan få plads til alt det, du skal bruge på dit næste eventyr, i en praktisk rygsæk.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.