Wetsuit Stikkontakt Gavekort

Voucher-værdi £

Sådan køber du


Denne gavekupon giver indehaveren ret til £ 1 indløses online på wetsuitoutlet.co.uk eller i butikken. Angiv den samlede værdi af den kupon, du gerne vil købe, inden du tilføjer til indkøbsvogn.

fx For at købe et gavekort til en værdi af £ 150, indtast venligst "150" i værdiboksen og klik på Tilføj i kurv .

Du vil modtage en e-mail inden for 5 minutter, der indeholder dit gavekort og instruktioner om, hvordan du bruger det.

Bemærk: Kun en gavekort kan købes pr. Bestilling. Hvis du vil bestille flere gavekort, gør du det ved at placere separate ordrer. Gavekort er ikke refunderes.


Sådan bruges


Dit gavekort indeholder en unik kode, som vi e-mailer til den e-mail-adresse, din konto er registreret hos. Vær venlig at holde koden privat. Det kan kun bruges en gang . Du kan udskrive kuponen og give den væk som gave eller videresende e-mailen til et familiemedlem eller en ven.

Indtast gavekortskoden i din Wetsuit Outlet-konto eller udskrevet den og send til et medarbejder i vores showroom. Gavekortkoder kan indløses i op til 2 år. Når først indløses, bortfalder værdien af ??kuponen ikke, hvilket gør den til en god gave til fødselsdage eller jul, da den kan bruges til enhver tid.

Fabrikat: WetsuitOutlet

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 6-8 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.


Hurtige Links

Internationale forsendelsespriser
Restitutioner og garanti
Returs
FAQ
Kontakt os

Returneringer

  • Kontroller, at varen returneres inden for 60 dages efter købet, ubrugt og i original emballage.

Hastende udskiftninger

Hvis en erstatning haster, vil det hurtigste være at afgive en ny ordre online først og derefter returnere den eksisterende vare for at få pengene tilbage. For returneringer uden for disse kriterier, bedes du til kundeservice på 0044 1702 295678 eller e-maile [email protected]

Refunderinger

Produkter, der bliver returneret i overensstemmelse med vores 60 dages returneringspolitik, vil blive inspiceret, og tilbagebetalinger vil blive behandlet lig med værdien af hvert enkelt produkt på købsdatoen. Flere detaljer.

Kunder købte også

Senest besøgte produkter

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.