2024 Zhik Seaboot 700 Forseglede Sejlerstøvler Til Herrer YBT-700 - Black

Zhik Seaboot 700 Forseglede Sejlerstøvler Til Herrer

3,212.65 kr
Find din størrelse
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: YBT-700Farve: Black

Seaboot 700 er en nyfortolkning af beskyttende fodtøj til søs. Det ekstremt lette og fleksible design giver sneaker-agtighed og manøvredygtighed, samtidig med at det beskytter dine fødder fuldstændigt mod elementerne. I samarbejde med Soles by Michelin og eVent® Fabrics kombinerer Seaboot 700 mange års forskning og teknologi i en strømlinet støvle.

DETALJERNE:

  • Michelin® multi-compound gummi med slidbane med højt greb til alle forhold
  • Polstret og støttende mellemsål giver komfort
  • Meget åndbar og helt vandtæt eVent®-membran
  • Hurtigsnøresystem med én hånd for nem påtagning og sikker pasform
  • Skjult snørelomme for at forhindre, at snørebåndene hænger fast
  • Letvægtskonstruktion for øget smidighed
  • Slidstærk rip-stop yderbeklædning for holdbarhed og lang levetid
  • Hi-stretch lynlås i kanten for forbedret aerodynamik med elastisk kant forneden for at forhindre vand i at løbe ud
  • Holdbar, korrosionsbeskyttende lynlås til lang levetid under barske forhold
  • Flere træk- og hængeløkker

I modsætning til traditionelt marinefodtøj er Seaboot 700 designet til at være let og fleksibel, og med en vægt på kun 500 g giver den smidighed og manøvredygtighed som en sneaker, samtidig med at den beskytter dig fuldstændigt mod elementerne.

Seaboot 700 er lavet til en række marineforhold fra sejlads til offshore og er robust til kommercielle og offshore anvendelser, men alligevel let og alsidig til afslappede forhold med flere tilpasningsfunktioner, der giver dig mulighed for at ændre støvlen til miljøet.

Med en støttende mellemsål er støvlen både sikker og stabil, men samtidig meget fleksibel til knæliggende bevægelser og hurtige bevægelser. Det er vigtigt, at den specialformulerede mellemsål giver stor termisk modstand mod et koldt dæk eller meget koldt vand.

Zhik har samarbejdet med Michelin om at skabe dette skræddersyede såldesign og den særlige gummiformel. Sålen er inspireret af teknologier inden for motorsport og vådt vejr og er designet til at give greb og manøvredygtighed i alle havmiljøer.

Seaboot 700 er fuldt foret med eVprotective-membran fra eVent® og er meget åndbar, men alligevel helt vandtæt. Den lader overskydende varme og sved slippe ud og regulerer din fodtemperatur.

Det ultrahurtige snøresystem gør det ikke bare nemt at komme i støvlen, men sikrer også en sikker og støttende pasform, der yderligere forbedrer din manøvredygtighed. Lynlåsen gør, at du hurtigt kan fastgøre bukser og salopetter, og den strækbare gamache forhindrer overskydende stof omkring benene.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info

Opdag mere Zhik
Sailing Boots




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.