2024 Zhik Kvinder Microfleece X Skiff Long John Våddragt SKF-0580 - Black

Zhik Kvinder Microfleece X Skiff Long John Våddragt

2,065.11 kr
Farve: Black
Find din størrelse
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: SKF-0580Farve: Black

Den opdaterede X-serie viser de mest innovative våddragter til sejlads, der findes på markedet, og tilbyder ultimativ ydeevne på en bæredygtig måde. MicrofleeceTM X Skiff Suit er forbedret med avancerede teknologier, herunder grafen-infunderet fleece, som øger dens termiske varme og det temperaturområde, den kan bruges i.

Yulex®-skum erstatter traditionel og miljøskadelig neopren uden at gå på kompromis med ydeevnen. Med markedsførende materialer til yderligere forlængelse og slidstyrke giver våddragterne overlegen manøvredygtighed og holdbarhed, mens deres opdaterede 3D-kropskortlægning giver større komfort.

DETALJERNE:

  • Naturlig Yulex®-skumkonstruktion
  • Varmebevarende grafen-infunderet foring for optimal isolering
  • Eco aqua-lim reducerer skadelige kemikalier
  • Super stretch-åbning til nem på- og aftagning
  • Flatlock-sømkonstruktion med stresspunktstape
  • Slimline lårlomme
  • Højt sæde og forlænget skinneben ZhikTexTM II-forstærkning for holdbarhed og beskyttelse
  • Drænhuller ved anklen til at lede opsamlet vand ud
  • Justerbar benlængde med klippevenlige søm til skræddersyet pasform
  • Slidstærke blindrullede sømme og ærmer for avanceret komfort

MicrofleeceTM X Skiff Suit er det ypperste inden for våddragter til sejlads. Den kan prale af en unik kombination af avanceret design og miljømæssig bæredygtighed. Naturligt Yulex®-skum giver denne neoprenfri våddragt al den ydeevne, du forventer fra MicrofleeceTM X-serien, med et bæredygtigt fundament. Dragtens hurtigtørrende fleeceforing indeholder også varmelagrende grafen for at give den bedst mulige varmeisolering og komfort. Med avancerede forlængelsesegenskaber i vores neopren giver vi forbedret fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Den førsteklasses hurtigtørrende fleeceforing med grafen maksimerer komfort og varme på vandet og minimerer tørretiden mellem brug. På grund af sine naturlige hydrofobe egenskaber afviser det vand, så dragten er lettere, når du er på vandet, samtidig med at kropsvarmen holdes bedre. Grafens termiske egenskaber er bedre end andre inderforingers, fordi grafen opvarmes og lagrer varme hurtigere end andre materialer.

Integreret Yulex®-skum består af hårdføre plantebaserede materialer, der stammer fra organiske gummikilder. Produktet er designet til at erstatte den giftige fremstillingsproces af neopren, som har været brugt til at skabe de fleste af verdens våddragter i årtier. Med dette naturlige alternativ matches eller overgås alle ydeevnekvaliteter, så du ikke behøver at vælge mellem ydeevne og miljøpåvirkning på planeten. Yulex® naturgummiprodukter giver optimal ydeevne, er fri for skovrydning og er bevist lige så gode eller bedre end neopren og geopren i alle anvendelser.

X-serien indeholder de mest essentielle egenskaber fra Zhik sammen med den ekstra ZhikTexTM II 3D warp knit-forstærkningsteknologi. Det giver ekstra beskyttelse og holdbarhed. Drænhuller ved anklerne leder opsamlet vand ud, og forstærkningssting, der er klar til at blive klippet i, gør det muligt at justere benlængden, hvilket gør denne dragt til vores mest fleksible og holdbare til dato.

Med et 3D body-mapped design, specifik placering af sømme og en bredere halsåbning med stretch har X Range en opdateret pasform, der øger komforten.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.