2023 Red Paddle Co 13'2 Voyager Plus Stand Up Paddle Board, taske, pagaj, pumpe og snor - Prime Package

Red Paddle Co 13'2 Voyager Plus Stand Up Paddle Board, taske, pagaj, pumpe og snor

12,384.24 kr
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

Model: 001-012-002-0082

Det oppustelige 13'2"-paddleboard Voyager er til ambitiøse eventyrere, der tager episke ekspeditioner i stiv arm. Det er lavet til kompetente padlere, der søger spændingen ved at udforske og tilfredsstillelsen ved at tilbagelægge større afstande, og det er det foretrukne board for mange af verdens mest frygtløse vildmarkspadlere.

Det unikke V-skrog og de to finner giver optimal sporing og en solid tur i en række forskellige vandtilstande. Længden på 13'2" fremmer ubesværet glid, mens bredden på 30" giver den ideelle blanding af stabilitet og fart.

Vores banebrydende MSL®-teknologi er bygget til holdbarhed og stivhed og skaber en kompromisløs kerne. Tilføj vores patenterede RSS-lattesystem for at få den stiveste oppustelige båd på markedet, selv i uroligt vand.

Med et justerbart lastsystem på næsen plus seks ekstra ankerpunkter på halen er dette board perfekt til rejser med meget udstyr - og vi har forlænget det ergonomiske midterhåndtag for at give et større udvalg af balancepunkter, når du sejler. De aftagelige sidehåndtag giver også mulighed for en bredere position.

DETALJERNE:

  • Klar til eventyr: designet til langdistanceture og episke ekspeditioner.
  • Afbalanceret: 30" bredde giver den perfekte blanding af stabilitet og hastighed.
  • Fuldt glid: 13'2" længde og Speed Tail med hård frigørelse maksimerer afstanden pr. svømmetag.
  • Performance: unikt V-skrog og dobbeltfinner giver overlegen sporing og en solid tur.
  • Robust: banebrydende MSL®-teknologi for holdbarhed kombineret med vores patenterede RSS-lægter giver fantastisk stivhed, selv i uroligt vand.
  • Praktisk: justerbart lastesystem på både næse og hale til rejser med meget udstyr.
  • Bærbar: Kan pakkes ned i All-Terrain Backpack for nem transport og opbevaring.

DIMENSIONER:

  • Brættets længde: 13'2"
  • Brættets tykkelse: 5,9" / 150 mm
  • Brættets volumen: 347L
  • Brættets vægt: 13,65 kg / 30,09 lb
  • Brættets bredde: 30" / 762 mm
  • Posestørrelse: 980 mm (h) x 380 mm (b) x 360 mm (d)
  • Taskevolumen: 134L
  • Finner: 8" touring-finne (x2)
  • Valg af pagaj: Prime
  • Komplet pakkevægt: 21,3 kg / 46,96 lb

MATERIALER:

  • Monocoque Structural Laminate eller MSL® er verdens førende drop-stitch-materiale. Det er eksklusivt for Red Paddle Co boards og er lavet efter vores nøjagtige specifikationer.
  • Monocoque: betyder, at belægningen er en integreret del af strukturen. MSL® drop-stitch-teknologien integrerer en meget holdbar, forstærket belægning til den ultra-high-definition vævning for at danne et uadskilleligt basislag.
  • Struktur: De højstyrke drop-stitch-fibre er designet til at modstå tryk på over 22 psi, hvilket betyder, at Red boards kan pustes op og give uovertruffen stivhed og selvtillid, uanset rytterens vægt eller de fremherskende forhold.
  • Laminat: Den forstærkede kompositbelægning er bundet til tekstilkernen ved hjælp af maskinsvejsning, der påfører varme og tryk på det indre PVC-lag, hvilket sparer over 2 kg klæbemidler og reducerer kosmetiske og sikkerhedsmæssige bekymringer. Fremstillet under lav spænding skaber denne proces en torsionsafstivningseffekt, når brædderne pustes op, hvilket gør MSL® stivere ved lavere tryk.

INDHOLD:

ATB Transformer-taske

Den nydesignede ATB Transformer gør vores bedst sælgende All-Terrain Backpack til en endnu mere alsidig rejsekammerat. Det innovative, poseløse bæresystem gør, at du kan nøjes med kernestropperne, når du er på vej ned til vandet.

En justerbar ergonomisk struktur giver optimeret skulder- og rygstøtte, mens integrerede kompressionsstropper forbedrer bærbarheden. Gennemtænkt opbevaring - en indvendig lomme til pagajbladet, velcrolukning til pagajen og en stor udvendig lynlåslomme - holder alt samlet i tasken.

Padler

Boardpakker leveres komplet med et valg af pagaj - eller hvis du foretrækker det, kan du vælge at gå uden. Hybrid Tough-pagajen er ideel til nyere padlere og kombinerer et slidstærkt nylonblad med et lettere hybridskaft i 50 % kulstof, som giver et lettere pagajtag.

For dem, der prioriterer ydeevne, er Prime en kraftfuld letvægtspagaj med et skaft og blad i 100% smedet kulstof.

Dobbelte 8" touring-finner

13'2" Voyager har to ultra-holdbare 8" touring-finner i rød plast. Designet med en skrå forkant, der gør det muligt for ukrudt og snavs at glide af uden manuel indgriben, så du kan udforske mere frit.

De 8" dobbelte finner giver exceptionel sporing, så du kan padle mere effektivt og dermed tilbagelægge mere distance. Vores US box-finner sættes nemt i med hånden og strammes med en fingerbolt, så der er ikke brug for værktøj.

Titan II-pumpe

Vores Titan II er bredt anerkendt som den bedste manuelle SUP-pumpe på markedet og sikrer, at du bruger mindre tid på at pumpe og mere tid på at padle.

Dens ergonomiske design maksimerer lethed og effektivitet - den pumper luft med over 60 mph i dobbeltkammertilstand. Derefter skal du blot skifte til enkeltkammer for at nå fuldt tryk.

Den nydesignede airbox har integreret måler og slangeudtag, så du kan pumpe uden besvær. Slanke in-line cylindre, aftagelige håndtag og foldbare fødder forenkler også opbevaringen.

8 fods snoet snor

Vores Coiled SUP Leash er lavet til alle padlere og racere på fladt vand. Når du padler, sidder den på boardet for at minimere modstanden, så den ikke hænger fast i noget i vandet.

Den 7 mm dobbelte snor har dobbelte drejepunkter for at reducere vridning, fastgjort via en behagelig neopren ankelmanchet med en hurtig frigørende velcrolukning og indbygget nøglepose. Leveres med en rebsløjfe til fastgørelse af rail saveren til en D-ring eller et andet snorpunkt.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.