2024 Orca Womens Vitalis TRN Back Zip Open Water Svømmevåddragt NN684601 - Black

Orca Womens Vitalis TRN Back Zip Open Water Svømmevåddragt

2,019.21 kr
Find din størrelse
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: NN684601Farve: Black

Vitalis TRN-våddragten er en videreudvikling af Openwater Core TRN.

Openwater Vitalis TRN er den perfekte våddragt til svømmere, der lige er begyndt at svømme i åbent vand, eller som har brug for en dragt til daglig, triatlon-orienteret træning. Den høje fleksibilitet i skuldrene gør dine første træningspas i åbent vand meget behagelige, mens dens opdrift får dig til at føle dig sikker.

Udforsk WSO Swim Guides her

DETALJERNE:

  • Fleksibilitet: De meget elastiske materialer, der bruges i denne våddragt, giver dig mere fleksibilitet i alle faser af svømmetaget, så du kan nyde total bevægelsesfrihed under dine svømmeture i åbent vand.
  • Termisk komfort: Den 3 mm tykke neopren i torso og ben giver dig den nødvendige termiske komfort, så du kan forlænge dine eventyr på havet uden at bekymre dig om lave temperaturer.
  • Neutral opdrift: De 3 mm paneler giver dig mulighed for at opretholde en neutral opdrift, hvilket forbedrer din position og giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigt gennem vandet.

MATERIALER:

  • Neopren: 95 %, polyamid (nylon) : 5 %

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.