2024 Orca Tango Termovest Med Lange ærmer I Lycra Til Herrer MAAA - Black

Orca Tango Termovest Med Lange ærmer I Lycra Til Herrer

825.77 kr
Find din størrelse
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: MAAAFarve: Black

Det er vigtigt at beskytte sig mod solen og lave temperaturer, når man surfer, så man kan fortsætte med at nyde bølgerne hele året rundt. Derfor blev Tango Thermal Rash Vest udviklet i Orca-serien med lange ærmer og høj hals for at give overlegen varme- og solkomfort. Solbeskyttelsen og det slidstærke yderstof gør den perfekt til brug som basislag under en våddragt eller som yderlag. Den indvendige foring, som holder på varmen, er også behagelig at røre ved.

Udforsk WSO Swim Guides her

DETALJERNE:

  • Overlegen varme- og solkomfort: Kombinationen af stoffer, høj hals og lange ærmer giver maksimal sol- og varmekomfort. Yderstoffet giver solbeskyttelse, mens inderforet, som er behageligt at røre ved, holder på varmen.
  • Maksimal frihed: Stoffernes høje elasticitet og den optimerede mønsterkonstruktion giver dig mulighed for at bevæge dig og surfe med total frihed.
  • Alsidighed: Kombinationen af materialer giver dig mulighed for at bruge denne Rash Vest som et basislag sammen med en våddragt eller som et yderlag.

MATERIALER:

  • 80% polyamid / 20% elastan.

*Hvis du er i tvivl, skal du gå op i størrelse på grund af beklædningsgenstandens komprimerende karakter.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.