2024 Northcore Zen Balancebræt NOCO131 - Black

Northcore Zen Balancebræt

752.33 kr

- Produktdetaljer

År: 2024Model: NOCO131Farve: Black

Northcore Zen Board er et balancebræt, der er designet som en multidisciplinær træner til fitness, yoga og brætsport. Zen Board er perfekt til både børn, begyndere, øvede og professionelle, og det skærper dine reflekser, styrker din core og træner både hurtige og langsomme muskelfibre. Regelmæssig brug af Zen Board vil forbedre balancen, hvilket kan oversættes direkte til kontrol og flow i board-sportsgrene som surfing og snowboarding.
Zen Board-dækket er håndlavet af en 11-lags konstruktion i ægte træ. Dækket er kompakt med 74 cm x 28 cm og vejer kun 2,2 kg, men det er også bundsolidt og lavet til at holde til at blive brugt hele livet. Dækkets overflade er skridsikker, så det kan bruges barfodet eller i sko. Basen har rullestop i begge ender for at give bevægelsesfrihed og samtidig bevare kontrollen.
Den 1,3 kg tunge 55 cm rulle med blød overflade kan bruges på alle indendørs overflader uden at ridse eller beskadige dem. Ligesom dækket er den hårdfør, men let nok til at kunne transporteres overalt.
Hvis du ikke kan komme til stranden, bjergene eller fitnesscentret, kan du træne året rundt på et Zen-board. Hold dig klar, og se reelle forbedringer derhjemme eller på farten, klar til din næste session.

DETALJERNE:

  • Multi-disciplinær balancebræt-træner til fitness, yoga og brætsport.
  • Perfekt til børn, begyndere, øvede og professionelle.
  • Skærp dine reflekser, styrk din core og træn både hurtige og langsomme muskelfibre.
  • Forbedre balancen for at få kontrol og flow i boardsport som surfing og snowboarding.
  • Håndlavet 11-lags skridsikker dækkonstruktion i ægte træ. 74 cm x 28 cm og kun 2,25 kg
  • Den stærke, lette rulle med blød overflade på 1,3 kg er 55 cm lang x 10 cm i diameter.

Forsigtig:
Brug altid Zen-boardet i et rummeligt område uden forhindringer. Hvis du er nybegynder, skal du placere rullen og boardet på en overflade med mere friktion, f.eks. et tæppe, indtil du har lært det grundlæggende. Hvis du bruger Zen Board til genoptræning eller har skader, skal du altid kontakte en uddannet fagperson for at få råd.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.