2024 Northcore Vandtæt Nøgle- Og Mobiltelefontaske Noco62b - Klar/sort

Northcore Vandtæt Nøgle- Og Mobiltelefontaske

91.71 kr
Farve: Black/Clear
Levering inden for 5-7 hverdage

- Produktdetaljer

År: 2024Model: NOCO62BFarve: Black/Clear

Det HELT nye vandtætte nøgle- og telefonetui fra Northcore er nu endnu bedre. Det nye PVC-materiale er stærkere, mere fleksibelt og har et vandtætningssystem med dobbelt forsegling, som er låst fast med et tredje niveau af velcrobeskyttelse. Etuiet er klassificeret til 10 meters dybde, så det kan bruges til de fleste former for vandsport i fuld tillid til, at dine nøgler er i sikkerhed.

Den hårdføre PVC-pung er nu 20 cm x 13 cm stor og leveres med en snor til at fastgøre etuiet i en våddragt, tørdragt osv., når du skal tage dine nøgler med til surfing, sejlads, windsurfing, på stranden eller andre udendørs aktiviteter. Etuiet indeholder også et strækbart, justerbart armbånd, der kan sættes på overarmen, hvilket er fantastisk til SUP, vandring, løb osv.

Etuiet gør det nemt at opbevare nøgler, herunder startspærrenøgler til bilen, kreditkort, smartphones og kontanter, når du har brug for at beskytte dem mod vand, snavs og sand. Etuiet passer til de fleste almindelige mobiltelefoner og gør det stadig muligt at betjene touchskærmen, så du kan forvandle din smartphone til et undervandskamera!

DETALJERNE:

  • Stærk, fleksibel PVC-plast
  • Dobbelt forsegling med ekstra velcrolukning
  • 20 cm x 13 cm
  • Inkluderer nøglesnor og strækbart, justerbart armbånd
  • Mulighed for berøringsskærm

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.