2024 Voited Compact Picnic- Og Strandtæppe V23UN03BLPBLA - Palm Blade

Voited Compact Picnic- Og Strandtæppe

688.06 kr
Farve: Palm Leaves

- Produktdetaljer

År: 2024Model: V23UN03BLPBLAFarve: Palm Leaves

Dette lette, superkompakte og slidstærke picnic- og strandtæppe er spækket med funktioner, så din næste picnic eller tur til stranden bliver en leg.

1- To sider til to formål

Hurtigtørrende og stærkt absorberende micro-fleece på toppen. Slidstærkt Ripstop REPREVE®-stof på undersiden. Det genanvendte stof er forbedret med Bionic Finish®Eco Fluorine Free-behandling for forbedret vandmodstand og afviser sand, spild, pletter og dyrehår. Nemt at lægge ned overalt for at få et behageligt sted at sidde, og hurtigt at pakke tilbage i bæreposen, når det er tid til at gå videre. Nu kan du tage dine strandtæpper med overalt uden at bekymre dig om klistret sand, vådt græs, eftermiddagsbyger, mudrede poter eller sandwichkrummer.

2 - Funktionel til alle dine behov

Sæt flere picnic- og strandtæpper sammen, så der er plads til et stort bord eller en sandløs opstilling på stranden, hvor du kun mærker sandet mellem tæerne og ikke mellem dine udendørs picnictæpper. Det lette strandtæppe er udstyret med stropper, så du kan være sikker på, at det ikke flytter sig, og den skjulte lomme til værdigenstande giver ekstra afslapning, når du ved, at dine ting er tørre og sikre.

3- Giver dig et ekstra lag beskyttelse og varme

Vikl det rundt som en kappe, der er nem at skifte, så du ikke blinker på stranden, og brug det som en kappe til nem, håndfri tørring. Dette strandtæppe fungerer også som et hyggeligt ekstra lag, når vejret slår en uforudset drejning og giver ekstra beskyttelse og varme.

Læg det i den rygsæk, du har med til spontane stop, eller i bagagerummet, når du skal på weekendtur. Uanset hvor du opbevarer det, kan du slappe af og vide, at du er klar til ethvert eventyr med dit Picnic & Beach Blanket, når som helst og hvor som helst.

DETALJERNE:

 • Vandtæt
 • Letvægts
 • Kan pakkes sammen i sin egen bæretaske
 • Skjult indsyet lynlåslomme med plads til telefon, nøgler og et par andre småting
 • Kan klikkes sammen til en håndfri vind- og vandafvisende kappe og en morgenkåbe
 • Kan forbindes med andre picnic- og strandtæpper for at skabe et festtæppe
 • Stropper i hjørnerne til at holde tæppet på plads på blæsende dage

DIMENSIONER:

 • Tæppe: 137 x 203 cm, 54 tommer x 80 tommer
 • Pakket i pose: 38 cm længde x 26 cm bredde 14 tommer x 10 tommer
 • Vægt: 1,1 kg, 2,43 lbs, 38,8 oz

TEKNOLOGI:

 • Bunden er fremstillet af et slidstærkt og vandafvisende Ripstop REPREVE® yderstof med Bionic Finish®Eco Fluorine Free-behandling for at holde fugten ude, så man kan sidde behageligt på alle udendørs overflader og nemt kan gøre rent.
 • Topstof af 100 % genanvendt mikrofleece. Meget absorberende, hurtigtørrende, sandfri.

BÆREDYGTIGHED:

 • Vores bløde, men ekstremt holdbare og meget slidstærke udendørs picnictæpper er fremstillet af banebrydende materialer, alt imens vi prioriterer miljømæssig bæredygtighed. Vores genbrugte mikrofleece og Ripstop REPREVE® er fremstillet af 100 % genbrugte plastflasker. Derudover har vi påført en miljøvenlig DWR (holdbar vandafvisende) Bionic Finish®Eco Fluorine Free-belægning.

PLEJE:

 • Picnic- og strandtæppet kan maskinvaskes ved 30ºC (86F). Brug minimalt med vaskemiddel, og tør ikke i tørretumbler.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

 • Leveres ca. 3-5 hverdage.
 • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
 • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette
close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.