Red Paddle Co 9'6 Compact Stand Up Paddle Board , Taske, Pumpe, Pagaj Og Snor - Compact Pakke

Red Paddle Co 9'6 Compact Stand Up Paddle Board , Taske, Pumpe, Pagaj Og Snor

12,843.25 kr
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

Model: 001-001-001-0075

9' 6'' Compact fra Red Paddle er et af de mest transportable SUP boards på planeten. Uanset om du rejser til fods, på cykel eller med offentlig transport, vil du elske, hvor praktisk det er at transportere dette board i en rygsæk. Forestil dig, hvor befriet du vil føle dig, når du forlader dit indelukkede kontor, smider din Compact-rygsæk på og begiver dig ud mod det åbne hav eller den lokale flod.

DIMENSIONER

  • Længde - 9'6"
  • Tykkelse - 4,70"
  • Volumen - 222L
  • Vægt - 7,25 kg
  • Bredde - 32"
  • Taskestørrelse - 75L
  • Max ryttervægt - 95 kg
  • Pagaj - 5 stykker med nylonblad, kulfiberskaft af høj kvalitet


Ti år undervejs er dette revolutionerende bræt et skridt fremad i, hvad et oppusteligt bræt kan være. Det er en SUP i fuld størrelse, der kan foldes ned til halv størrelse af et konventionelt oppusteligt paddleboard. Designet til vores 9' 6'' Compact er baseret på vores prisvindende 10'6" MSL Ride. Det giver den perfekte blanding af stabilitet og manøvredygtighed, så du kan få mest muligt ud af enhver placering og alle forhold.


Et nyt look til vores flagskibs Compact-serie med en blød grå og cyan dropsøm og en ny delt dækplade. Dette gør det muligt for vandet at løbe mere effektivt væk og forbedrer brættets 'pakkelighed'. Det giver brættet mulighed for at folde på hængslet, gør det lettere at folde og rulle.


Dette board er spækket med praktiske funktioner og innovationer og er ultrapraktisk til folk, der mangler opbevaringsplads, eller som let vil transportere et board. Ved at udvikle dette bræt skabte Red Paddle Co en ny væveproces, der bruger en trådmatrix med ekstra høj trækstyrke. Boardet har et superstærkt, men smidigt ydre lag, der kan pakkes pænt væk i sin Compact-rygsæk. De ergonomiske rørformede håndtag på Compact giver et polstret, behageligt greb, når du bærer dit board.

NY! Justerbart lastsystem
Nu med et nyt og forbedret lastsystem bestående af tre justerbare bungee-stropper. De to nederste stropper er tættere sammen, hvilket gør det nemmere at opbevare mindre sæt genstande. Et dobbelt D-ring låsesystem muliggør nem justering og udløsning, og den lille løkke er ideel til opbevaring af vandflaske. Et forstærket lastpunkt, så du kan spænde nok last på til ethvert eventyr.

Oppustelige SUP'er er designet til at være problemfri, men som alt andet kræver de en smule tlc nu og da. Vi har sammensat en praktisk blog om generel SUP-vedligeholdelse , der dækker det grundlæggende, du skal vide for at holde din SUP klar til brug! Find ud af, hvordan du får mest muligt ud af din SUP her .

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.