2024 Crewsaver Crewline Pro Sikkerhedslinje Dobbeltkrog Elastisk 3050 -esl2 - Sort

Crewsaver Crewline Pro Sikkerhedslinje Dobbeltkrog Elastisk 3050 -esl2

779.87 kr697.24 kr(spar 82.63 kr)
Levering inden for 5-7 hverdage

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 3050-ESL2Farve: Black

Crewline Pro-sikkerhedsserien er designet til at imødekomme behovene hos dem, der måtte ønske at knytte sig til en yacht under ustabile forhold, hvor der kan være risiko for at falde over bord. Konstrueret ved hjælp af selvlåsende sikkerhedskrog med en bred åbning gør det muligt for brugeren nemt at fastgøre Crewline Pro til fastgørelsespunktet på en redningsvest eller sikkerhedssele og et passende ankerpunkt på yachten efter behov.

Konstrueret af en holdbar, hydrofob webbing hjælper med at holde sikkerhedslinjen så let som muligt, selv i de hårdeste miljøer, da det reducerer mængden af vand, der absorberes sammenlignet med bevægelige konventionelle sikkerhedslinjer. Dette kombineret med sin avancerede krog gør Crewline Pro til et første valg for dem, der sejler i et højtydende racermiljøer, hvor intet andet end det allerbedste inden for ydelsesteknologi vil gøre.

Hver Crewline Pro har en overbelastningsindikator, der aktiveres, når linjen er placeret under en overdreven belastning på 400 kg. Der er desuden en advarselsmærke, der, når den udsættes, betyder, at sikkerhedslinjen ikke bør bruges. Sortimentet fås i fire varianter - inklusive elastisk og ikke-elastisk med valg af en enkelt, dobbelt eller tredobbelt krogopsætning.

  • Let selvlåsende krog
  • Refleksdetaljer
  • Kompakt
  • Konstrueret af en holdbar, hydrofob webbing
  • Elektrisk farve i neon
  • Let at bruge
  • Overbelastningsindikator (maks. Vægt 400 kg)

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.