Huub Aphotic Polariserede Spejlbriller - Grøn

Model: A2-AGGFarve: Green
317.70 kr421.01 krDu Redder 103.31 kr
På lager

Levering i 8-10 dage

Muligvis er det vigtigste stykke udstyr, der kommer løbsdag, dine svømmebriller. Et stykke udstyr, som så mange af os tager for givet, men uden dem er al vores forberedelse og træning spildt. Det er tid til at tage dine beskyttelsesbriller alvorligt og virkelig forstå, hvad der er brug for på løbsdagen.

Polariseret

  • Skærer gennem vandreflekteret lys, øger synligheden og ser i åbent vand.
  • Reducerer blænding, især tidligt om morgenen, svømning starter og svag svømning i solen.

Designet til at passe perfekt i ansigtet med en tæthed af silicium og TPR, der matcher for at skabe en perfekt pasform og en fjerlignende følelse selv på de mest interessante ansigtsprofiler.

For en god svømmetur har du brug for en behagelig pasform og evnen til at se så meget som muligt, mens du har så meget lys som muligt blokeret, når solen er høj eller vandreflektion er optimal.

  • Leveres i et muslingeskal med lynlås.

Fabrikat: Huub

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 6-8 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.


Hurtige Links

Internationale forsendelsespriser
Restitutioner og garanti
Returs
FAQ
Kontakt os

Returneringer

  • Kontroller, at varen returneres inden for 60 dages efter købet, ubrugt og i original emballage.

Hastende udskiftninger

Hvis en erstatning haster, vil det hurtigste være at afgive en ny ordre online først og derefter returnere den eksisterende vare for at få pengene tilbage. For returneringer uden for disse kriterier, bedes du til kundeservice på 0044 1702 295678 eller e-maile [email protected]

Refunderinger

Produkter, der bliver returneret i overensstemmelse med vores 60 dages returneringspolitik, vil blive inspiceret, og tilbagebetalinger vil blive behandlet lig med værdien af hvert enkelt produkt på købsdatoen. Flere detaljer.

Kunder købte også

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.