2024 Palm Mænds Bølge Hvidvands Kajak Jakke Kobolt 12388

Palm Mænds Bølge Hvidvands Kajak Jakke Kobolt

1,973.31 kr1,771.34 kr(spar 201.97 kr)
Farve: Cobalt
Find din størrelse
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 12388Farve: Cobalt

En altmulig-jakke til whitewater med overlegne funktioner, der passer til et stort udvalg af padlere og forhold. Konstrueret af mellemvægts XP 2,5-lags jakke med naturlige latexpakninger.

Funktioner:

  • Materialer: XP 2,5-lags stof - Nylon 320D-forstærkning
  • Lommer: YKK AquaGuard brystlomme med lynlås
  • Vægt: 800 g (L)
  • Snit: 4D-snit
  • Halsforsegling: Latexpakning med velcrojusterbar ydre krave
  • Håndledsforsegling: Latexpakninger med velcrojusterbare manchetter
  • Talje: Velcrojusterbar neoprenlinning - dobbelt talje
  • Andre funktioner: Forstærkede albuer og underarme - Reflekterende detaljer

Teknologi:

XP 2,5-lags stof
Hårdtarbejdende 2,5-lags stof giver en fantastisk kombination af holdbarhed, vandtæthed, åndbarhed og letvægt.
  • Vævet nylonoverflade behandlet med DWR (durable water repellent) for at forhindre, at stoffet bliver vandlidende, så det forbliver åndbart.
  • En hydrofob, mikroporøs polyuretanbelægning er påført ansigtsstoffet. Porerne er for små til, at vanddråber kan trænge igennem, men store nok til, at vanddamp kan passere.
  • På indersiden beskytter et glat, struktureret diamantmatrixprint den mikroporøse belægning mod slid og forbedrer fugtspredningen.
4D-skæring
Ved helt at gentænke den måde, en beklædningsgenstand er konstrueret på, har vi skabt et ergonomisk snit, som bevæger sig med din krop, mens du padler, og som sidder tæt til kroppen. En box ct med seks paneler giver mulighed for firevejskrumning langs både den vandrette og lodrette akse, så der bruges et minimum af sømme, og tøjets vægt reduceres.
Hals i latex
Denne elastiske nakkepakning af naturgummi inde i kraven minimerer vandindtrængning og holder tøjets inderside stort set tør, selv når det er helt nedsænket under vandet.
Dobbelt talje
Jakker og bukser har et indvendigt skørt ud over den justerbare ydre linning. Den dobbelte talje minimerer vandindtrængning mellem jakken eller bukserne og sprøjtedækket.
YKK
En stænktæt lynlås med polyuretanbånd, der holder regnen ude, når du padler. AquaGuard-lynlåse har ingen forseglede ender og er ikke helt vandtætte, når de er nedsænket.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.