Surf competition action shot

Inside the World of Surfing: A Look at Rip Curl Pro Portugal 2023

Mens WSL Championship Touren tager til Europa, er de bedste surfere fra hele verden ved at gøre sig klar til at tage kampen op mod de kraftige bølger og det kolde vand i Supertubos i Portugal. Ved en af de sjældne lejligheder, hvor vi får lov til at se verdens bedste (våd)klædte og støvletøj, er det den perfekte lejlighed til at tage et dyk ned i, hvilken neopren de professionelle har fået leveret af de bedste mærker inden for surfing for at holde dem varme og hjælpe dem med at kæmpe om titlen. Læs videre for at få vores eksperters opdeling...
RIP CURL Mens E-Bomb 3/2mm Zip Free våddragt

Efter en langsom start på sæsonen kan du være sikker på, at Rip Curls plakatdreng Gabriel Medina vil være i fuld gang med at forsøge at indhente tabt terræn i Portugal og få sin kampagne for en 4. verdenstitel tilbage på sporet. En ting er sikkert, Rip Curls ren præstationsorienterede E-Bomb våddragt med E6 neopren og revolutionerende zip-fri design vil tage hans tanker væk fra det kolde vand, så han kan fokusere på at score i Supertubos ... og vi ved, hvad han er i stand til der! (Tjek hans Instagram for at se et eksempel på Gabby i brand)
RIP CURL Womens E-Bomb 4/3mm Zip Free våddragt

Rip Curls Molly Picklum, der allerede har en sejr i bagagen, er en af favoritterne til endnu en sejr i Portugal. Men forvent ikke, at hendes holdkammerat, landsmand og idol Tyler Wright vil læne sig tilbage og lade det ske. Selv om Mollys Instagram antyder, at hun ikke ser frem til det kolde vand i Europa, ved vi, at hun vil klare sig fint i E-Bomb våddragten med E6 Thermo-foring. Men hvis det ikke er nok for australieren, kan hun vælge Flashbomb med dens fulde E6 Flash-foring og E6 neopren.
BILLABONG Revolution Revolution 3/2mm bryst zip våddragt til mænd

Vælg dit valg blandt Billabongs stjernebesatte hold for at vinde i Portugal ... i år kan det hele handle om Australiens seneste gennembrudssurfer Ethan Ewing, som håber at kunne udfordre under det vågne øje af den flerdobbelte verdensmester og landsmand Mick Fanning. Men efter et par vanskelige første stævner er vores øjne rettet mod sidste års semifinalist Italo Ferreira. Uanset hvem det er, der tager stafetten for Billabong, ville det ikke være en overraskelse at se en af deres højtydende Furnace- eller Revolution-våddragter med det utrolige Airlite 4D-eksteriør køre stolen op ad stranden.
ONEILL Herre Hyperfreak Comp 4/3mm våddragt uden lynlås

Som noget af en sovende gigant (bogstaveligt talt) kan du aldrig regne med Jordy Smith - et betydningsfuldt resultat føles altid lige rundt om hjørnet for den store mand. O'Neill's nyeste version af Hyperfreak Comp-våddragten med uovertruffen Technobutter 4-neopren, der ikke er fremmed for koldere vande, kan give sydafrikaneren den fordel, der skal til for at levere varen.
ONEILL Womens Hyperfreak+ 4/3mm Chest Zip Wetsuit

Rookie Caity Simmers, der ligger lige over midtvejs i sæsonen, skaber røre i sit første år på tour. Hun ser komfortabel og farlig ud, og vi glæder os til at se, hvad hun kan præstere på det europæiske ben. Caity har den luksuriøse mulighed for O'Neill's Hyperfreak+ våddragt, hvor den førsteklasses TB4X neopren er så elastisk, at de

Updated on 20th April 2023

Originally published on 7th March 2023 in Surfing

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.