Tef-Gel Sprøjte 3g TG-01

Harken Tef-Gel Sprøjte 3g

194.65 kr
Levering inden for 5-7 hverdage

- Produktdetaljer

År: 2024Model: TG-01Farve: Clear

Tef-Gel har 40% pulver (PTFE og ingen flygtige opløsningsmidler, silikoneolie, som ville trænge igennem elektrolytterne. Når Tef-Gel påføres de to metaloverflader, der er i kontakt, kan elektrolytterne fra havvand ikke længere trænge ind gennem kapillarvirkning, og i disse lange perioder A. Bolt eller lever i aluminium, stål, rustfrit stål Brug applikatoren til at påføre et tyndt lag af Tef-Gel på gevindet på bolten og gevindhullerne og klem. B. Pletterede overflader imod En anden: kapillærvirkningen ved at anvende et tyndt lag af Tef-Gel disse områder kan beskyttes med en pensel, en tandbørste eller en plastpalet inden samling. Rengør overskydende som hvid spiritus. Tef-Gel er ikke en elektrisk isolering, og det øger ikke forbindelsens elektriske modstand. PTFE (40%) er et ultrafint pulver, der ekstruderes ud af kontaktfladen og hulrummene på de omgivende overflader. Tef-Gel eliminerer svejsningen ved korrosion af rustfrit stål, inconel og andre nikkel legeringer. Tef-Gel påføres både på møtrik og bolt eller bolt og fast, efterlader en film af PTFE gevindhuller, som forhindrer svejsekorrosionen. Da Tef-Gel ikke indeholder nogen flygtige opløsningsmidler, fordampes den ikke, fryser ikke, vil ikke tørre ud og beskytter varigt elementerne, hvilket gør det let at fjerne.

  • Tef-Gel er lavet med vandbestandig belægning, der forhindrer oxidation af metal- og pastakorrosion på grund af flowgalvanier mellem forskellige metaller.
  • En lille mængde galvanisk tef-gel er nok til at forhindre udveksling af elektroner og korrosion, der opstår mellem forskellige metaller og kulstofmaterialer (aluminium, rustfrit stål osv.)
  • Tef-Gel på begge overflader og bolt eller møtrikbolt og gevindstøbt fast forlader en film af PTFE, som forhindrer borestål 18 / Korrosion.
  • Da tef-gel ikke indeholder nogen flygtige opløsningsmidler, fordampes den ikke og fryser ikke, vil ikke tørre ud og beskytter varigt elementerne, hvilket gør det let at demontere.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også


Senest Besøgte Produkter


close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.