Phix Doctor Sun Powered Pu Reparationssæt - Stort 4oz Phd008

Phix Doctor Sun Powered Pu Reparationssæt

210.69 kr100.52 kr(spar 110.17 kr)

- Produktdetaljer

Model: PHD008

Phix Doctor Sun Powered PU Reparationssæt - Stor 4oz

PhixDoctor er her for at skubbe glasfiberreparationssystemer tættere på den miljøbevidste sport, de er en væsentlig del af. Reducer, REPAIR, Genbrug kan være mantraet i denne nye serie af reparationssæt.

Form og funktion tager scenen i form af flex pack emballage. Sammenlignet med stive plastflasker eller metalrør reducerer flexpakketeknologi CO2-udslippet med 85% og deponeringsplads med op til 90%.

PhixDoctor's SunPowered Epoxy Repair Kit leveres med en ikke-gulende harpiks, som geler inden for 15 sekunder i fuld sol på vej til en krystalklar helbredelse på mindre end 2 minutter. De har alt her, du bliver nødt til at vedligeholde dit bord i top løbende tilstand. Emballagen er 26 gange mindre kulstofintensiv end konkurrencen, og harpiksens holdbarhed er garanteret i et helt år! Du får mere harpiks, ingredienser af højere kvalitet pakket i jordvenligere containere og tilfredshed med at vide, at du bidrager til Surfrider Foundation og SurfAid med hvert køb.

Super Green, Low Impact, Easy Squeeze Container!

Pakken indeholder:

  • 4oz SunPowered Resin®
  • Gratis Epoxy Micro Kit!
  • Fiberglass, Fin Rope, Q-Cell, Sandpapir - 3 ark, 3 Blanding Cups, 5 Bamboo Mixing Sticks, 3 Mylar Smoothy Sheets, Komplet og Let

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.