2024 Zone3 Yulex-badedragt Med Lange ærmer Til Kvinder NA24WYLSS101 - Black

ZONE3 Yulex-badedragt Med Lange ærmer Til Kvinder

1,147.08 kr
Find din størrelse
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: NA24WYLSS101Farve: Black

Yulex® Natural Rubber Long Sleeve Swimsuit til kvinder er lavet til alle dine eventyr i åbent vand. Med en tykkelse på 1,5 mm hele vejen igennem og fuld dækning på ryg og arme giver den varme og beskyttelse mod elementerne, samtidig med at den giver stor bevægelsesfrihed, uanset aktiviteten. Den er også miljøvenlig; ved at bruge naturgummi reduceres dragtens CO2-udledning med op til 80 %, hvilket bidrager til en grønnere fremtid for den næste generation af åbentvandssvømmere.

Udforsk WSO Swim Guides her

DETALJERNE:

  • Yulex® naturgummi - Som noget nyt for ZONE3 er Yulex® naturgummi et plantebaseret alternativ til traditionelt produceret neopren, der dramatisk reducerer tøjets CO2-fodaftryk.
  • Fleksibilitet - Flatlock-sømme med lav profil og sømløse paneler under armene giver ubegrænset bevægelsesfrihed, komfort og reducerer risikoen for gnidninger.
  • Yder- og inderstof i 100 % genanvendt polyester - Det slidstærke yderstof i genanvendt polyester forbedrer beklædningsgenstandens miljøvenlighed yderligere og baner vejen for en grønnere fremtid for svømmetøj til åbent vand.
  • 1,5 mm Yulex® naturgummi - 1,5 mm tykkelse giver varme og beskyttelse mod elementerne, samtidig med at bæreren kan bevæge sig frit, uanset aktivitet.
  • Fuld YKK-lynlås foran - YKK-lynlåsåbningen i fuld længde giver nem adgang og støtte over brystet og gør det nemt at komme af og på, selv når fingrene er kølige!
  • Zig zag-åbninger - Zig zag-manchetter og -kant forhindrer skylning og holder dragten på plads.

Ideel til en udendørs svømmetur, surfing eller paddleboarding. Yulex® langærmet badedragt er lavet af fleksibelt 1,5 mm Yulex® naturgummi og beskyttet med bløde, men holdbare genbrugspolyesterstoffer. Den tekniske sammensætning kombineret med fuld dækning over ryg og arme giver kernevarme, hvor det betyder noget. Beskyt dig selv mod elementerne, men nyd den overlegne bevægelsesfrihed.

Dragten har flatterende panelplacering og inkluderer et sømløst panel under armene for øget fleksibilitet. Alle sømme er holdbare, glatte og minimerer gnidninger takket være flatlock-konstruktionen, og den øgede strækbarhed giver også dragten fleksibilitet. YKK-lynlåsen foran og det store lynlåstræk gør det meget nemmere at få dragten af og på, og når den er lynet op, sidder den formede krave tæt omkring halsen og giver en behagelig forsegling. For at holde dragten på plads og forhindre uønsket koldt vand i at trænge ind, finder du en zigzagsøm på benåbningerne og manchetterne.

Den langærmede badedragt har en lidt løsere pasform end din standard Tri-våddragt, men skal sidde tæt for at give maksimal varme. Den kan bæres alene eller under en våddragt for ekstra isolering.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette
close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.