2024 Voited CloudTouch Tæppe Til Indendørs/udendørs Camping V21UN03BLCTC - Concha

Voited CloudTouch Tæppe Til Indendørs/udendørs Camping

1,376.50 kr
Farve: Concha
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

r: 2024Model: V21UN03BLCTCFarve: Concha

Et 4-i-1 isoleret og vandafvisende indendørs/udendørs varmt tæppe til bilen, camping, rejser og hjemmet. Genanvendt Ripstop på den ene side og luksuriøs CloudTouch®-fleece på den anden. Slidstærkt. Pletafvisende. Kan maskinvaskes.

CloudTouch® Outdoor PillowBlanket™ er lavet af genbrugte plastflasker og er det mest komfortable og luksuriøse udendørstæppe, du nogensinde vil finde. CloudTouch®-tæppet er et meget luftigt, blødt og fluffy børstet strikstof lavet af 100 % genanvendt polyesterstof. Det føles som ægte fåreuld, men er meget lettere i vægt, mindre klodset og tørrer hurtigere.

Vores PillowBlanket™ er lavet af Ripstop REPREVE®-stof (der er fremstillet af genbrugte plastflasker), så det er både miljøbevidst og slidstærkt.

CloudTouch®-tæpperne er, ligesom alle vores varme tæpper, perfekte til at hygge sig med i bilen, teltet eller endda hjemme i sofaen.

DETALJERNE:

4-i-1 PillowBlanket™ - Det er meget mere end bare et tæppe - det er et tæppe, en sovepose, en kappe og en pude i ét!

Det er en pude - fyld tæppet i den indbyggede pose for at skabe en blød, luftig og pladsbesparende pude.

Det er en kappe - Snup tæppet rundt om skuldrene for at skabe en håndfri kappe.

Det er en sovepose - Fold og klik tæppet sammen til en enkelt sovepose.

Gør det til en dobbelt sovepose - Sæt et andet PillowBlanket™ sammen for at skabe en dobbelt sovepose

Vaskbar - Let at rengøre: kan maskinvaskes ved 30ºC (86F) og tørrer meget hurtigt

Vægt - 1630gr (3,59lbs/ 57,49oz)

Varmeklassificering - Det varmeste PillowBlanket™. Giver ekstra varme under kolde nætter. Anbefalet laveste temperatur: 8°C/46F* *Temperaturerne er blevet testet grundigt, men resultaterne er stadig subjektive.

TEKNOLOGI:

 • Vores trelagskonstruktion har den innovative 3D Featherlight Fiber i sin kerne, en åndbar og varm mikrotermisk fyldisolering.
 • Kombineret med vores genanvendte Ripstop REPREVE® yderstof med Bionic Finish®Eco Fluorine Free-behandling giver vores udendørs tæppe forbedret vand- og pletbestandighed. Tilføj et lag ultrablødt børstet CloudTouch® for ekstra varme, og du har VOITED varme tæpper med forbedret rebound, lofty touch og dunlignende varme, samtidig med at det er nemt at vaske i maskine.
 • Når du først har oplevet dets funktionalitet, alsidighed og holdbarhed, vil det uden tvivl blive dit foretrukne tilbehør til alle dine udendørs eventyr.

DIMENSIONER:

 • Pakket: 36x20x20 cm (14x8x8 tommer)
 • Pude: 48x48x10cm (19x19x4inch)
 • Tæppe: 137x203cm (54x80inch)

MATERIALER:

 • Bionic Finish®Eco Fluorine Free coating, 50D 100% Recycled RipStop REPREVE®, 3D Synthetic Featherlight Fiber insulation lavet af 100% garn, ultra fluffy Polyester Brushed CloudTouch® ™.

BÆREDYGTIGHED:

 • Vores varmeste tæpper og vores bløde, men holdbare plaider til udendørs brug er fremstillet af banebrydende materialer, samtidig med at vi prioriterer miljømæssig bæredygtighed. Alle stoffer, som vores Recycled CloudTouch®, er fremstillet af 100 % genbrugte plastflasker. Derudover har vi påført en miljøvenlig DWR (holdbar vandafvisende) Bionic Finish®Eco Fluorine Free-belægning.

PLEJE:

 • CloudTouch®-tæppet kan maskinvaskes ved 30ºC (86F). Brug minimalt med vaskemiddel, og tør ikke i tørretumbler.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, nr du bruger 800 kr.

 • Leveres ca. 3-5 hverdage.
 • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
 • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lrdag, sndag og helligdage, afsendes normalt den nste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forrsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgngelig p udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland p en liste over lande, vi sender til for at f oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Forlnget juleretur

Ordrer afgivet fra den 25/10 - 15/11 er berettiget til vores udvidede 90 dages returpolitik.

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter kb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der slges p watersportsoutlet.dk, leveres med 12 mneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortst til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.