2024 Red Paddle Co Original Mænds Performance Langærmet Top Grå

Red Paddle Co Original Mænds Performance Langærmet Top Grå

550.36 kr
Farve: Grey

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 002-009-009Farve: Grey

Koldt vejrlag

Denne tekniske ydeevne med langærmet top sikrer, at du ser flot ud, uanset om du er på eller uden for vandet.

Med speciel dri-release-teknologi forbliver du tør, behagelig og overophedes ikke. Det superbløde og hårdtarbejdende materiale vil være sikker på at udføre, uanset om du står over for elementerne på vandet, kører ud mod en hurtig gåtur eller rammer gymnastiksalen.

At bære en våddragt, mens du er ude på vandet, kan være sved, ubehagelig og i mange tilfælde ikke nødvendig, medmindre du er fuldstændig agter at blive våd. Nøglen til at holde sig varm er at lægge lag op, og derfor har vi udviklet det øverste lag med langærmet ydeevne. Det passer perfekt med vores korte ærmer-t-shirt til at tilføje ekstra varme, mens du er ude på vandet eller laver nogen form for træning som skiløb, golf, vandreture eller cykling.

Dri-release stofteknologien er super blød og åndbar, hvilket betyder, at du ikke overophedes, når du udfører, men på grund af det er fugtudtrækning og lugtbestandige egenskaber, hjælper det med at regulere din kropstemperatur, holder dig kølig, behagelig og føler dig frisk. Bare rolig, hvis du bliver våd, fordi materialet er superhurtigtørrende, så det vil være klar til at bære igen på ingen tid overhovedet. Dri-release tilbyder permanent ydelse, hvilket betyder, at ingen kemikalier eller irritanter skal vaskes ud over tid.

Vi har også pakket det fulde af brugervenlige funktioner, såsom en lynlåslomme, fastgørelsesløkke og valgfri håndledsafskærmning, når der er et køligt i luften. Vores Performance Top Layer er indstillet til at være din nye favorit cool vejr top.

specs

  1. Fugttransporterende stof Holder dig kølig, mens du træner
  2. Hurtigtørrende tørrer fire gange hurtigere end bomuld
  3. Kontrol Lugt Dri-release stof hjælper med at forhindre, at dårlige lugte klæber fast på stoffibrene.
  4. Blødt og varmt højtydende stof Hold dig varm uden overophedning
  5. Flatlock-sømme Reducerer enhver mulig hudirritation
  6. Klip for komfort Strækstof vil bevæge sig, når du bevæger dig
  7. Lynhals lynlås Justér lynlåsen, så den passer til din temperatur
  8. Pas på dine ting En praktisk brystlomme er perfekt til små telefoner, kontanter eller nøgler, mens du er ude og nyder vandet

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.