2024 O'Neill Mens HyperFreak + 5/4mm Chest Zip Hættevåddragt 5347 - Black

O'Neill Mens HyperFreak + 5/4mm Chest Zip Hættevåddragt

3,120.85 kr2,478.22 kr(spar 642.63 kr)
Find din størrelse
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 5347Farve: Black

O'Neill's Chest Zip Entry våddragt er den mest unikke, lette, fuldt forseglede våddragt på markedet. Denne avancerede teknologi giver dig mulighed for at præstere på højeste niveau med materialer, der er så komfortable og lette, at du ville sværge på, at du surfede nøgen.

Hyperfreak-serien har det eksklusive TechnoButter 3 & TB3X-materiale, som nu er lettere og mere smørblødt end nogensinde før, 20% lettere med 30% mindre vandabsorption.

I denne sæson er der tilføjet en ekstra 0,5 mm neopren i hele våddragten = ekstra varme!

DETALJERNE:

  • F.U.Z.E Enty System: O'Neill's eksklusive F.U.Z.E. (Front Upper Zip Entry) system tilbyder et nyt alternativ. Ved hjælp af den samme frit flydende lynlåsteknologi som vores patenterede Z.E.N. ZIP-lukning. F.U.Z.E.-lukningen holder dig tør og giver ubegrænset fleksibilitet.
  • Technobutter 3 & TB3X neopren: O'Neill's eksklusive nye forbedrede stretch, hydrofobisk neopren med fjerlet ENVY skumgummikerne. Ultimate, fleksibilitet, varme og komfort. Kombineret med Technobutter 3X, det letteste, mest fleksible og blødeste materiale, der nogensinde er skabt.
  • Limede, blindsyede og tapede sømme: Blødt og holdbart neopren sømtape. 0,5 mm split-neopren anvendes på tredobbelt limede sømme for at lukke vand ude og holde dig tør og løs.
  • Dobbelt superseal hals: En toasty varm to lag design med en 360? glat hud indvendig foring, bred justeringsmulighed og en sikker låsning ned. Fuldt justerbar og vandtæt.
  • Strategiske sømløse padlezoner: Et ergonomisk, sømløst panel under ærmet, der giver mulighed for ubegrænset bevægelse og eliminerer udslæt. Fleksibelt og unikt design, der udnytter minimal sømplacering for komfort.
  • Krypto knee padz: Slidstærkt, høj strækbart neoprenpanel med ergonomisk formgivning for komfortabel holdbarhed. Fleksibelt og unikt design, der anvender en udvidet knæpude for ekstra holdbarhed.
  • Ekstern nøglelomme med løkke: Slidstærkt neoprenpanel med høj strækbarhed og ergonomisk formning for komfortabel holdbarhed. Placeret langs underbenets inderlår. Konstrueret med Fluid Seam Weld og UltraFlex DS neopren, har denne nøglelomme ekstra styrke, nem adgang og er helt sikker.

HVAD MÆRKET SIGER:

O'Neill Hyperfreak - verdens førende ydeevne våddragter.

O'Neill Hyperfreak er designet til at give surfere den mest komfortable letvægts-surfoplevelse, der er mulig. En kombination af eksklusive, innovative materialer og vores berømte høje standarder for pasform har gjort det muligt for os at lancere et nyt koncept på markedet for våddragter. Hyperfreak-dragterne bestod oprindeligt af ultralette, sommerfokuserede produkter. Nu 7 år efter er sortimentet blevet udvidet til imponerende 39 forskellige varianter! Det er langt den mest solgte serie af performance-dragter, vi nogensinde har haft.

Technobutter 3 (på det tidspunkt vores mest avancerede neopren) gør det muligt for os at tilbyde en våddragt, som hjælper med at bygge bro mellem varme og fleksibilitet. En afvejning, som kan være svær at balancere for enhver surfer. Ved at øge luftindholdet i selve skumneoprenen drastisk og reducere mængden af nylon i yder- og indertrøjen har TB3 revolutioneret våddragtsdesignet.

I 2022 udgav vi TB4 og tilføjede endnu en dragt til Hyperfreak-familien. Hyperfreak Fire. Vores TB4 neopren er mere holdbar, lavet af mere bæredygtigt stof og giver øget varmefastholdelse ved at inkludere Graphene-fibre i nylonet. Ved at tilføje til alt dette interne firewall (et hydrofobisk lag, der hjælper dragten med at holde sig tør og varm) og Fluid Seam Weld (flydende porøs polyurethan, der opretholder sømmenes styrke) bringer Hyperfreak Fire nu letvægtsfleksibilitet i meget koldere vandforhold.

Den bedst siddende, mest lette, fleksible og komfortable våddragt nogensinde!

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.