2023 Huub Anemoi 2 Trisuit Til Mænd Ane2bb - Sort / Lilla

Huub Anemoi 2 Trisuit Til Mænd

3,212.65 kr2,753.63 kr(spar 459.02 kr)
Find din størrelse
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

Model: ANE2BBFarve: Black / Purple

Den nye ANEMOI 2 repræsenterer et paradigmeskift i forhold til, hvordan du vælger dit løbetøj på løbsdagen. Vi har mere end noget andet triatlonbeklædningsfirma undersøgt, hvilken komfort og aero-gevinst du kan opnå ved at vælge de rigtige stoffer.

Hvert stof, vi har testet, har en optimal ydeevne, når dets rolle er at gøre dig hurtigere. Vi har undersøgt hvert stofs "Drag Crisis" (Drag Crisis - også kendt som Eiffel-paradokset, er et fænomen, hvor modstandskoefficienten falder pludseligt, når Reynolds-tallet stiger).

Hvert stof yder forskelligt og har hastighedsforbedringer ved sin egen unikke hastighed. Det er denne viden, der er indsamlet gennem vores treårige stofforskning og matrixbygning, der har givet os de to optimale stoffer til de hastigheder, der typisk ses i triatlon. Alle vores dragter giver en aerodynamisk gevinst, men for første gang giver Anemoi 2 dig mulighed for at vælge hvilken dragt til hvilken begivenhed, dit tempo og også begivenhedsdistance. Det er vores omfattende aerodynamiske partnerskaber, der gør det muligt for os at give dig det fineste standardtriatlontøj på markedet i dag .

  • Fuldt bundne sømme - Anemoi+ har bundne sømme for bedre vindsnydelsespræstationer.
  • Arms neutral - Arms Neutral™ position for at reducere den typiske maksimale strækcyklus for svømmekomfort og også for at give aeroeffektivitet på cyklen.
  • Eksklusiv Moov&Cool-teknologi - Moov&Cool er blevet grundigt testet og har vist sig at levere både præstations- og hastighedsforbedrende resultater. Den kølende effekt af denne multisportformulering hjælper med at fordampe sved under træning på en afbalanceret måde og fortsætter også med at virke i våde omgivelser, hvilket gør den ideel til triatlon og cykling.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.