2024 Gul Evorobe Skiftende Morgenkåbe Ac0128-b6 - Blå / Grå

GUL Evorobe Skiftende Morgenkåbe

830.00 kr745.00 kr(spar 85 kr)
Farve: Blue/Grey
Find din størrelse

- Produktdetaljer

År: 2024Model: AC0128-B6Farve: Blue/Grey

Gul EVORobe Dry Changing Robe med hætte er en fantastisk overdimensioneret omklædningsdragt med hætte, der holder dig dækket, mens du glider ind eller ud af din Gul-våddragt (andre våddragter er tilgængelige...!) eller andet vådt udstyr. Meget nyttig og praktisk løsning til at skifte 'undercover' i offentligheden før/efter udendørs aktiviteter som OCR, CycloCross, triatlon, vild svømning eller andre udendørs aktiviteter eller endda bare som en frakke til at se børnene på den lokale fodboldbane og enhver touchline-sport.

Gul's Sherprotec inderfor er et behageligt syntetisk lammeuld, som holder på kroppens naturlige varme - ideelt til beskyttelse under kølige og blæsende forhold. Det behagelige for hjælper også med at tørre dig, når du skifter tøj, så du hurtigere kan blive varm igen. På de fleste bærere har ærmerne en generøs længde på 3/4, afhængigt af den anvendte størrelse.

Den ydre skal af Gul EVORobe bruger Gul's GCX2-stof, der giver vind- og vandtæt beskyttelse, som det bruges i de fleste af deres vandtætte jolle-sejlertøj. Guls GCX2-stof er et velafprøvet og testet slidstærkt åndbart to-lags skalstof, der er konstrueret til at tilskynde vandafstrømning for at forhindre vind- og vandindtrængning, hvilket holder dig varmere og tørrere i længere tid.

EVORobe har indvendige H20-sikre tapede sømme, der er konstrueret til at forhindre vandindtrængning og give lang levetid. Kombineret med Gul's Sherprotec syntetiske lammeuldsforing sikrer det, at skiftetøjet er varmt og tørt. Ergonomisk design, der giver uhindret bevægelsesfrihed og er ideel til praktisk omklædning i det fri.

Den store hætte giver plads til alle, der bærer en bøllehat, og der er en tovejslynlås i fuld længde. En stor tohåndslomme på forsiden af EVORobe har et blødt, behageligt for, og kåben har også en sikker indvendig lynlåslomme.

DETALJERNE:

  • Gul EVORobe Puslekappe med hætte Sort Funktioner
  • Gul's GCX2 to-lags stof, åndbar, vindtæt og vandtæt beskyttelse
  • Gul's Sherprotec inderfor af syntetisk lammeuld, som fremmer og holder på den naturlige kropsvarme, så kåben hjælper med at tørre dig, når du skifter tøj.
  • H20-sikre tapede indvendige sømme - 100 % vandtætte tapede sømme
  • Generøs hætte til at hjælpe med tørring og varme
  • Fuld længde, vendbar, tovejs lynlås
  • Stor, tohånds frontlomme
  • Ergonomisk design giver bevægelsesfrihed, så der er plads til de praktiske ting ved omklædning.
  • XS/S - L:115cm B:77cm
    M/L - L:121cm B:80cm
    XL/2XL - L:129cm B:88cm

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.