2023 Dakine Pakbar Rolltop Dry Taske 20l D10003921 - Sort

Dakine Pakbar Rolltop Dry Taske 20l

412.65 kr330.03 kr(spar 82.62 kr)
Farve: Black

- Produktdetaljer

Model: D10003921Farve: Black

Slynge denne pakbare Rolltop Dry Bag over skulderen, eller smid den i en rygsæk, for at holde vandet inde eller ude. Uanset om du ønsker at holde værdigenstande tørre eller huse det fugtige og sandede, er denne 20-liters cylindriske tørretaske med rolltop-lukning og krydsrem stor nok til at rumme en fuld våddragt og er en ideel modulær stuff-sack-agtig del, når dine eventyr finder dig nær eller på vandet. Den kan pakkes ned, når den ikke er i brug, og den ekstra slidstærke ripstop Cordura er vandtæt og hårdfør som negle.

MATERIALER:

  • 75D CORDURA® ripstop materiale

DIMENSIONER:

  • 1220 kubiktommer [ 20L ] 26 x 14 x 5.75" [ 66 x 36 x 15cm ]

FEATURES:

  • Vandtæt IPX4
  • Roll Top lukning
  • Crossbody rem

CARE:

Hvis din Dakine-taske bliver beskidt, anbefaler vi håndvask med mild sæbe (som Nikwax Tech Wash), koldt vand og en blød børste. Hvis håndvask ikke er nok, kan du bruge en vaskemaskine med frontlæsser. For at sikre, at din rygsæk ikke bliver viklet sammen, skal du lægge den i et pudebetræk eller en netpose, inden du vasker den. Brug altid koldt vand og mild sæbe, og lad den køre på en skånsom cyklus. Bleg aldrig din rygsæk. Hæng den til tørre på et varmt, men skyggefuldt sted, og sørg for, at både indersiden og ydersiden er tørre, inden den opbevares.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.