2024 Voited Soul Hjemmesko V21UN03FTSLP - Tree Green

Voited Soul Hjemmesko

412.65 kr
Farve: Tree Green
Find din størrelse

- Produktdetaljer

År: 2024Model: V21UN03FTSLPFarve: Tree Green

Soul Slipper er en miljøbevidst, let og pakbar sko, bygget til at give komfort til dine fødder under din campingekspedition, vandretur i bjergene, i din autocamper eller simpelthen for at give dine fødder en varm, behagelig følelse derhjemme. Det vandafvisende, genbrugte REPREVE® ripstop stof er monteret på en ultraholdbar, robust ydersål, der er velegnet til ethvert terræn. Den bedre end nogensinde før, blød indersål af memory-skum er parret med en ultrablød fleece-indvendig foring, der giver de varme tæer.

DETALJERNE:

  • Genbrugt Ripstop Polyester 50D, REPREVE® med naturlig vandafvisende Øko-baseret DWR-belægning
  • Børstet fleece
  • Hælpudesystem
  • Memory Foam indersål
  • Håndsyet ydersål
  • Enkeltstykke holdbar sål

Voited har brugt REPREVE® til det ydre stof, som er det mest betroede ydeevne stof lavet af genbrugsmaterialer. Derudover har skoene et Eco-baseret DWR-coating behandlet stof for forbedret vandafvisning i fugtigt udendørs miljø.

Udover at bruge genbrugsstoffer gør skoen brug af en vandbaseret limproces og håndsyninger til at forbinde over- og ydersålen. Dette giver mulighed for en miljøvenlig produktionsproces med reduceret energiforbrug.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.