2024 Voited Core Genbrugt Ripstop Rejsetæppe V21un02blpbt - Camp Vibes / Greengabel

Voited Core Genbrugt Ripstop Rejsetæppe

780.33 kr642.16 kr(spar 138.17 kr)
Farve: Camp Vibes/Greengabel

- Produktdetaljer

År: 2024Model: V21UN02BLPBTFarve: Camp Vibes/Greengabel

Rejsetæppet, der er lidt mindre i størrelse end vores Classic, er et let, pakbart, isoleret og vandafvisende tæppe, der er ideelt til rejser og at være ude og rejse. De er også lavet af 100 % genbrugsmaterialer, fordi vi bekymrer os om dig og planeten.

Tæppet omslutter og klikker ind i en håndfri kappe, og med den ekstra aftagelige hætte er det dit personlige ly i uforudsigeligt vejr. Den indvendige lomme er fantastisk til at opbevare værdigenstande og gemme din telefon, når den bæres som en kappe. Lettere og mere kompakt end det klassiske VOITED-tæppe, vores rejsetæppe pakkes endnu mindre ned i sin førsteklasses kompressionssæk.

Pak den i din rygsæk, klar til at trække ud, når du har brug for den - i bussen, i flyet, i bilen. Eller hold den som en pude i din varevogn og træk den ud for at få varme på kølige nætter.

Bemærk: den forbindes ikke med Classic PillowBlanket?.

Dimension:

  • Pakket: 20x14x14 cm (7,9x5,5x5,5 tommer)
  • Pude: 38x38x10 cm (15x15x4 tommer)
  • Tæppe: 127x178 cm (50x70 tommer)

Materialer:

  • Teflon EcoElite?-belægning 50D 100% genanvendt RipStop REPREVE® 3D syntetisk fjerlet fiberisolering lavet af 100% garn 50D 100% genanvendt RipStop REPREVE® + Teflon EcoElite?

Vægt:

  • 760 gr (1,67 lbs/ 26,8 oz)

Stof og teknologi:

I centrum af vores tre-lags sandwichkonstruktion bruger vi 3D Featherlight Fiber Insulation, en super åndbar og varm mikrotermisk fyldisolering. Dette giver VOITED tæpper forbedret rebound, et højt præg, dunlignende varme og giver mulighed for konventionel maskinvask.

Tilføj til dette vores genbrugte Ripstop REPREVE®-yderstof, Teflon-behandling for forbedret vandafvisende og ultra-blødt fleece for ekstra varme, og du har et super alsidigt tæppe, der hurtigt bliver dit go to outdoor-tilbehør.

Bæredygtighedspåvirkning:

Voited tæpper er lavet ved hjælp af innovative materialer, men uden omkostninger for planeten. Deres genbrugte Ripstop er blød, men alligevel holdbar, OG den er lavet af genbrugte plastikflasker. Voited har tilføjet en DWR (holdbar vandafvisende) Teflon Eco-Elite belægning, der er miljøvenlig. Og PillowBlankets? kan også maskinvaskes.
 

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.