2024 Solite 3:2 Gauntlet Wetsuit Gloves 21016 - Black

Solite 3:2 Gauntlet Wetsuit Gloves

733.97 kr
Find din størrelse
Levering inden for 5-7 hverdage

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 21016Farve: Black

Solite 3:2 Gauntlet-handsken er kulminationen på næsten 10 års forskning og udvikling, der har løftet varme, greb, holdbarhed og ydeevne til det næste niveau. Ligesom deres støvler er hver eneste detalje blevet omhyggeligt testet, raffineret, gen-testet og justeret for at få handsken til at forsvinde for barhåndspræstationer og fornemmelse.

TEKNOLOGI:

Tuff-Skin Palm Panel med Dura-Grip Coating

Endnu en solite-innovation, deres håndfladepaneler er lamineret med et tekstureret, slidstærkt Tuff-Skin-stof, der derefter er lagdelt med en utrolig griberig, vandtæt Dura-Grip-belægning. Den resulterende kombination giver et uovertruffent niveau af sikkert greb, slidstyrke, varme og holdbarhed. Med 100 % vandtæt belægning absorberer håndfladen intet vand for at forblive let, varmere (ingen fordampningskøling) og grippy under hele din session.

Thermal-Rebound Foring

3:2 Gauntlet har et unikt Thermal-Rebound plysagtigt, hurtigtørrende indvendigt foringsmateriale. Thermal-Rebound-materialet har et tyndt, fleksibelt metallisk gitterlag mellem neoprenen og det ydre foring, der reflekterer kropsvarmen tilbage til huden for øget varme. Laboratorietests af Thermal Rebound-laminatet viser en forøgelse af isoleringen på over 10 %, hvilket forlænger dine sessioner og øger dine chancer for at få dagens bølge med.

Hex-Shield bagpanel

Solites eksklusive Hex-Shield Back Panel kombinerer den vandafvisende varme fra et uforet panel med den forbedrede holdbarhed fra lamineret neopren. Mange handsker har rå "mesh skin" neoprenpaneler, som afgiver vand for lethed og varme, MEN disse uforede paneler rives meget let uden et laminat for styrke. solitesHex Shield tilbyder det bedste fra begge verdener: en holdbar, nylonforet yderside med en laminering af vandafvisende blæk på hele panelet. Det sekskantede mønster sikrer maksimal fleksibilitet, samtidig med at det absorberer sollys og afviser vand. Alt dette er gjort i et enkelt panel, hvilket minimerer sømmene og giver øget komfort, fleksibilitet og holdbarhed.

Overkill sømme og EZ-O manchet

For at maksimere levetiden har vi brugt den mest holdbare sømkonstruktion, der findes. Solites Overkill sømme starter med en limet/blindesyet søm, med sømmen på ydersiden for maksimal komfort. Den udvendige sømning er derefter belagt med en flydende sømforsegling, der forsegler sømhullerne og giver en holdbar, fleksibel barriere mod vandindtrængning. Inde i handskerne er alle belastningsområder (mellem hver finger og der, hvor håndleddet støder til håndfladepanelet) forsynet med indvendig taping for at opnå endnu bedre beskyttelse.

Ligesom Solites støvler har handskerne EZ-O Cuff, som giver en sømløs forsegling omkring håndleddet, men med et større panel end alle andre handsker, hvilket gør det nemt at tage handskerne af og på. Solites EZ-O Cuff er også dobbeltlamineret (indvendigt og udvendigt) for maksimal holdbarhed, hvorimod de fleste andre O-Ring manchetter har en svagere ikke-foret inderside.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Buying guides

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.