2024 Solite Custom Pro 2.0 3mm Neoprenstøvler 21001 - Grøn / Black

Solite Custom Pro 2.0 3mm Neoprenstøvler

917.57 kr
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 21001Farve: Black/Green

KÅRET SOM BEDSTE STØVLE I 2024 AF MAGASINET STAB

Anbefalede vandtemperaturer: 10C/50F+

Størrelsestip: Bestil din almindelige skostørrelse eller en halv størrelse mindre, da de udvider sig, når de formes. Hvis du f.eks. bruger størrelse 10,5, skal du bestille en 10'er. Hvis du er en størrelse 10, skal du også bestille en størrelse 10. BEMÆRK: Hvis dine fødder er usædvanligt smalle eller har lav volumen, kan det være en god idé at gå endnu længere ned i størrelse.

Ganske enkelt banebrydende. Igen.

Solite 2.0

Vi har ændret støvlespillet igen med vores Solite 2.0-teknologi. 3 mm Custom integrerer vores 2.0-sål i den reneste, enkleste pakke, der stort set forsvinder på dine fødder. Hvis du vil have verdens letteste støvle, der næsten ikke er på, er 3 mm Custom 2.0 dit svar. Tjek teknologien:

3D-støbt sål af naturgummi

Solite 3D Sole

Som alle vores nye støvler i 2.0-serien har 3 mm Custom 2.0 en 3D-støbt 1 mm naturgummisål, der omslutter tæer og hæl for øget holdbarhed og beskyttelse mod sten, søpindsvin og rev. Sålens design i ét stykke efterlader ingen blottede huller mellem sålerne, hvilket sikrer ekstra beskyttelse og holdbarhed.

Skræddersyet 2.0 termofoam-sål

Solite ThermofoamSolite Mini-Split

Vores patenterede varmestøbbare 2.0 Thermofoam-sål er også blevet fuldstændig redesignet med en mere komfortabel Mini-Split indvendig split-tå. Mini-Split er 1 cm kortere end vores tidligere interne split, hvilket forbedrer pasformen og komforten for en bredere vifte af tåformer, mens den stadig opretholder præcis kontrol. Termoskumsålen er 4 mm tyk i tæerne/hælene for ekstra beskyttelse og 3 mm andre steder.

Opgraderet neoprenforing med Tatex Flex-Spine og blødt interiør

Solite Flex Spine

Opdateringerne til Custom 2.0 er ikke begrænset til sålen. Vi har også opgraderet det ydre foringsmateriale til det samme, som vi bruger på Custom Pros, hvilket forbedrer holdbarheden og minimerer vandabsorptionen. Vores eksklusive Tatex Flex Spine er en yderligere forstærkning af ydersiden. Flex Spine gør bagsiden af støvlen stivere, så den fungerer som et skohorn, og giver også en klæbrig overflade, der griber fat i dit våddragtben og forhindrer skylning. Indersiden er foret med et plysagtigt, hurtigtørrende foringsmateriale for maksimal luftgennemstrømning, hvilket forbedrer varme og komfort.

EZ-O-manchet med Overkill-sømme

Solite EZ-O CuffSolite Overkill Seams

Vores EZ-O-manchetdesign giver en sømløs barriere mod skylning med et større panel end andre o-ringstætninger, hvilket giver meget lettere på- og aftagning og reducerer belastningen på sømmene. EZ-O-panelet er reduceret til 2 mm tykkelse for at mindske pladsen under våddragtbenet og gøre det lettere at tage det af og på. Da booties udsættes for alvorlige belastninger, har vi ikke sparet på noget i vores neopren-sømkonstruktion. Vores Overkill-neoprensømme er tredobbelt limet, blindsømmet og derefter forseglet på ydersiden med Liquid Seam Seal for maksimal holdbarhed og lang levetid.

Forstærket Stealth-løkke

Solite Stealth Loop

For at lette på- og aftagning har vi integreret vores lavprofil Stealth-Loop i hælen. Stealth Loop er lamineret mellem neopren og vores samstøbte gummi/tekstil-hælforstærkning, hvilket giver en utrolig holdbarhed og trækstyrke. Stealth Loop er også Tatex-belagt for ekstra styrke og nul vandabsorption.

Split-Toe Heat-Booster-strømper i æsken

Solite Heat Booster

Den ubesungne helt i vores Solite "System", vores strikkede Split-Toe Heat-Booster Socks, er inkluderet i kassen. Heat-Boosters er strikket af en blanding af nylon, poly og spandex og holder sig varme og behagelige, når de er våde. Fordelene ved Heat Boosters er mange:

  1. Gør det lettere at tage støvlerne af og på og reducerer belastningen på sømmene.
  2. Øger komforten ved at skabe en blød barriere mellem fødderne og Thermofoam-sålen.
  3. Tilfører varme for at forlænge sessionens længde og komfort.
  4. Absorberer overskydende vand fra skylning for at forhindre pytter i støvlerne.
  5. Absorberer bakterier for at reducere støvlelugt.
  6. Vaskes og tørres i maskine for nemheds skyld.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.