2024 Red Paddle Co Revolution 3 I 1 Parka 002-009-006-0128 - Nixie Blue

Red Paddle Co Revolution 3 I 1 Parka

2,753.63 kr
Farve: Nixie Blue
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 002-009-006-0128Farve: Nixie Blue

Skil dig ud fra mængden med Red Paddle Co's 3-i-1 Revolution-parka i iøjnefaldende Nixie Blue: den eneste jakke, du behøver for at holde dig varm, tør og ubesværet stilfuld 365 dage om året.

Hvis du har brug for en hårdfør frakke og en omklædningsjakke, der passer til din aktive livsstil, er Revolution lavet med dig i tankerne. Red Paddle Co's alsidige parka er fremstillet af 100 % genbrugspolyester og 83 % genbrugte fjerfrie øko-dun, og den kan alt det og meget mere. Den er designet uden grænser og afprøvet og testet under ekstreme forhold og er en tidløs, meget teknisk hybrid, der problemfrit tager dig fra at rive bølgerne op til at skrubbe i pudderet og alle dine eventyr derimellem.

Højteknologiske stoffer, moderne styling og en slank pasform betyder, at dette er udstyr, du vil have lyst til at leve i.

I vådt vejr kan du bruge den vandtætte og åndbare quiltede yderjakke 10k/8k for at opnå den ultimative beskyttelse mod elementerne. Det bløde inderste lag er som skabt til blæsende stranddage: Det er fremstillet af 250 gsm 100 % genbrugsfleece med et vindtæt kontrastpanel øverst og kan omdannes til en fugttransporterende omklædningsdragt til improviserede badeture. Kombiner parret som en stilfuld longline-parka, og du er klar til at tage imod selv frostvejr.

De skjulte detaljer skaber et underspillet, men alligevel meget teknisk stykke udstyr med reflekterende detaljer, teksturerede logoer, skjulte trykknapperlukninger og tovejs YKK-lynlåse af høj kvalitet. Hold dig organiseret med generøse 11 lommer: fire tovejs håndvarmerlommer i militærstil, en skjult Napoleon-lomme på brystet og seks opbevaringslommer.

Det er nemt at holde Revolution flot. Du skal blot fjerne og vaske den indre fleece for at fjerne overskydende sand, salt og mudder, så du undgår unødvendig forringelse af den ydre jakke.

Revolution er skabt til at klare de forhold, som elementerne kaster efter dig, og er skabt til alle livets eventyr, store som små.

DETALJERNE:

  • Revolutionary 3-i-1 parka, jakke og omklædningsdragt er din nye vinterklassiker i den flotte Nixie Blue.
  • Hybriddesignet løser alle problemer med overtøj med alsidighed pakket ind.
  • Seriøs varme og stormbeskyttelse med et raffineret, moderne look. Hybridparkaen er skabt til brug hele året rundt og fungerer som en varm, vandtæt frakke, en langlinet vinterfleece og en teknisk omklædningsdragt.
  • Brug det yderste og det inderste lag som selvstændige frakker, der passer til dine daglige eventyr, eller lynlås sammen for at skabe en supervarm frakke, der kan bekæmpe selv frostgrader.
  • 10k /8k vandtæt og åndbar parka med PFC DWR afviser vind, regn og sne.
  • Den lækre fleecejakke giver varme på kolde, sprøde dage og fungerer som en fugttransporterende teknisk omklædningsjakke, hvis du smider den på, når den er våd.
  • Flere lommer end en spejderuniform: opbevar nemt alle dine vigtigste ting.
  • Fremstillet af førsteklasses genbrugsmaterialer overalt og 3M Thinsulate fjerløse dun, der blokerer for tab af strålevarme, mens fugt kan slippe ud.
  • Moderne oversized pasform med størrelsesangivelse bestemt af højde - se størrelsesguide

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.