2024 Red Paddle Co Hurtig Dry Skift Kappe 002-009-006 - Blå

Red Paddle Co Hurtig Dry Skift Kappe

394.29 kr
Farve: Blue
  • Robe Size:
  • M
  • L
Levering inden for 5-7 hverdage

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 002-009-006Farve: Blue

Sig farvel til de akavede parkeringspladser, der skifter øjeblikke med vores luksuriøse håndklædeskift. Super blødt og varmt med et design, der sikrer, at din beskedenhed altid er beskyttet, gør dette til det ultimative tilbehør til udskiftning før eller efter at komme på vandet.

Vi præsenterer vores Quick Dry-kappe. Vi har taget den samme klipning og stil som vores populære håndklædekåbe og redesignet den, så den er mere bærbar, mere pakkbar og tørrer på rekordtid! En strålende løsning til farten, der ændrer bekvemmelighed. Designet med tanke på bekvemmelighed og er den perfekte løsning til familier, der ønsker at minimere pakning en dag på stranden eller rejser til udlandet. Alternativt er denne kåbe en lav ståhej, højtydende løsning til folk, der allerede har en masse kit.

Kappen er lavet af ruskindsmikrofiber og er ekstremt blød og føles luksuriøs og præmie ved siden af huden. Brug af ruskindsmikrofiber betyder, at der undertiden ikke findes en knirkende følelse med en mikrofiber af lavere kvalitet. Denne mikrofiber tørrer dig super hurtigt og tørrer også rigtig hurtigt - det er perfekt at smide i en taske en dag, på en campingtur eller bare at holde bagpå i bilen for et spontant eventyr!

FUNKTIONER:

  • Premium ruskind mikrofiber.
  • Undgå eksponering med ærmer og generøs størrelse.
  • Store lommer.
  • Tegn ledningshætte.

Inkluderet i den hurtige tørkåbe er stash baf, igen lavet af den samme premium mikrofiber. Det er stort nok til at pakke kappen sammen med et par andre vigtige ting - ikke at glemme, at mikrofiberen er fantastisk til rengøring af solbriller og mobiltelefonskærme.

Fås i 3 forskellige størrelser, så du kan finde din perfekte pasform:

  • Lille / Børn: 122 cm - 155 cm (4 ?- 5'1?)
  • Medium: Anbefales til 5'1 ? -5'10 ?(155cm - 178cm)
  • Stor: Anbefales til 5'11 "- 6'5" (179cm - 195cm)

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.