2023 Red Paddle Co Pro Evo Langærmet Omklædningsdragt 002009006 - Navy

Red Paddle Co 2023 Red Paddle Co Pro Evo Langærmet Omklædningsdragt

1,468.39 kr - 1,688.72 kr1,330.69 kr - 1,551.01 kr(spar -82.62 kr - 137.71 kr)
Farve: Navy
Find din størrelse
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 002009006Farve: Navy

New Improved Pro Change Robe EVO er en mester i sin klasse i både form og funktion, og tager ændringsdragt til næste niveau. Rød har revet regelbogen op om stilen med forandringsdragt, der har eksisteret i årevis og skabt noget, der ser så godt ud, som det er praktisk.

EVO har beholdt, hvad folk elskede ved Pro Change og forfinet, hvad der kunne være endnu bedre, og skabte det, som Red mener er den bedste kappe på markedet med hensyn til kvalitet, funktioner og brugervenlighed. Nye glatte funktioner inkluderer ekstra lommer, forbedret ærmekonstruktion, længere længde for forbedret dækning, slankt og subtilt mærke og en justerbar hætte.

En morgenkåbe i premium kvalitet, der ser ud til delen, så uanset hvad du kommer til udendørs, vil du blive holdt varm, tør og beskyttet mod vejrliget.

FUNKTIONER:

  • Højtydende tekniske stoffer -Enestående åndbar 8k/3k vandtæt yderside med PFC -fri DWR -behandling og fugttransporterende vanvittig blød foring, EVO er super varm, men overraskende let at have på.
  • Overvejet udendørs styling - praktisk til skiftende og daglig brug udendørs, professionel konstruktion gør EVO velegnet til brug overalt og når som helst. NY diskret reflekterende logo.
  • Klassens bedste lommemuligheder-to nye ekstra indvendige lommer, en mesh til let at finde værdigenstande og en til beklædningsgenstande samt praktisk ekstern vandafvisende brystlomme. Fleeceforede håndvarmerlommer, nu med magnetlukning.
  • Hurtig dækning, når du har mest brug for det - vindplade for ekstra beskyttelse mod elementerne med skjulte poppers
  • Premium -finish inkluderer også en NY justerbar hætte til ekstreme forhold og forbedret ærmekonstruktion.
  • Komfortabel bekvemmelighed - Premium stof er taktilt, let og pakker ned mindre end Nylon alternativer, som er stive og omfangsrige til sammenligning.
  • Også med Reds unikke stretch sidepaneler til let udskiftning og let hold tovejs YKK lynlås.
  • Rød er ingen kompromis med kvalitetskonstruktion

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.