2024 Red Paddle Co Pro Evo Langærmet Omklædningsdragt 002009006 - Sea Mist

Red Paddle Co Pro Evo Langærmet Omklædningsdragt

1,468.39 kr
Farve: Sea Mist
Find din størrelse
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 002009006Farve: Sea Mist

Red Paddle Co's kærlighed til vandet har inspireret til den tidløse appel i deres nye farve - Sea Mist. Deres NYE ridsefri og latterligt bløde 100% genbrugsfleeceforing giver maksimal komfort og forbedret isolering i en tidløs og praktisk marineblå, mens den længere længde og 8k/3k vandtætte 100% genbrugte yderskal med PFC-fri DWR holder dig tør selv i det værste vejr i en glædesfremkaldende blød blå.

EVO er fyldt med praktiske funktioner - stil og substans, inklusive et nyt design af manchetterne, der holder foret tæt og tørt selv i det vådeste vejr. De fleste morgenkåber har ikke vindafskærmning, men EVO har fem lynlåse, som giver bedre dækning og beskyttelse, der kan gøres klar i en fart! Vi ved, at der ikke er noget, der hedder for mange lommer, så de indvendige netlommer holder dine værdigenstande tørre og nemme at finde. En Sea Mist EVO skiller sig ud på alle de rigtige måder.

DETALJERNE:

  • Hold dig tør og komfortabel i al slags vejr med NY genbrugsteknologi; gå aldrig på kompromis med blødhed, varme og ydeevne, som vores EVO er berømt for.
  • Letvægtskåben, der kan opbevares i en Compression Stash Bag, som sælges separat, vinder på sit skræddersyede design uden at fylde.
  • Let at skifte uden begrænsninger, strækbare sidepaneler giver rummelig plads; størrelsen er baseret på brugerens højde, ikke kropsbygning
  • Værdigenstande forbliver tørre og sikre med vandtæt brystlomme og flere indvendige opbevaringslommer
  • Føl dig altid godt tilpas med det bløde NEW Recycled fleece-for, der blidt transporterer fugten væk.
  • Tilpasningsdygtig i al slags vejr med lange ærmer og hætte med vippe, perfekt til regn eller solskin
  • Omtalt i Women's Health og IndyBest som deres bedste samlede pusletaske 2022

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.