Red Paddle Co 11'0 Sport Stand Up Paddle Board , Taske, Pumpe, Pagaj Og Snor - Hybrid Hård Pakke

Red Paddle Co 11'0 Sport Stand Up Paddle Board , Taske, Pumpe, Pagaj Og Snor

10,089.16 kr8,215.92 kr(spar 1,873.24 kr)
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

Model: 001-012-002-0008

Drop-top roadsteren i vores SUP-serie, det 11'0'' Sport oppustelige paddleboard er bygget til hastighed og ydeevne. Du vil mærke vinden i dit ansigt, når du glider hen over vandet på dette højspecifikke oppustelige paddleboard. Den er ideel til padlere, der ønsker at øge deres padlespil - perfekt til at komme videre på fra et all-round bræt, som f.eks. 10'6" turen. 11'0? Sport SUP er designet til den mere erfarne padler, med fokus på hastighed og dynamisk ydeevne (selvom det ikke er et racerbræt).

Speed Tail, Denne funktion kan findes på tværs af vores sportsudvalg, den giver forbedret hastighed og nippet manøvredygtighed. Den gummierede kant på halen hjælper med at frigive vand og øger hastigheden. Den slanke form på 11' Sport skærer let gennem vandet, og den udstrakte næsedel giver dig mere glid henover vandet. Alle sportsbrætter leveres med en holdbar finne - let ind i finneboksen med hånden og sikres på plads med en fingerbolt.

11'0" tilbyder hurtig oppustning og fantastisk fladvandsydelse for ryttere op til 90 kg/198 lb. Hvis du leder efter lidt mere stabilitet, er 11'3? Sport velegnet til en lidt større rytter. Eller hvis du vil have noget til længere turture, så tjek vores 12'6? Sport.

DIMENSIONER

  • Længde - 11'0"
  • Tykkelse - 4,70"
  • Volumen - 234L
  • Vægt - 10,45 kg
  • Bredde - 30"
  • Taskestørrelse - 134L
  • Pagaj - 3 stykker m/ Nylon klinge, Carbon/Glasfiber skaft



NY! FORBEDRET RSS BATTENS
Nu i en lys farve, så de ikke kan glemmes ved opsætningen, afrundet forkant for forbedret nem isætning og nyt rent materiale, som er mere holdbart og også genanvendeligt. De ergonomiske rørformede håndtag giver et polstret, behageligt greb, når du bærer dit board.

NY! JUSTERBART LASTSYSTEM
Et nyt og forbedret lastsystem har en justerbar bungee-strop og to flade elastiske stropper. Et dobbelt D-ring låsesystem muliggør nem justering og udløsning, og den lille løkke er ideel til opbevaring af vandflaske.

NY! ATB TRANSFORMERTASKE
Vi introducerer et totalt redesign af vores terrænrygsæk, der tilbyder et taskeløst bæresystem. Dette skeletsystem betyder, at du kan få adgang til mere fjerntliggende vandveje uden behov for en omfangsrig taske og bare tage stropperne og din pumpe. Når du bruger tasken, gør store terrænhjul håndtering af ujævnt terræn til en leg, og det betragtede antropometriske design kan tilpasses fuldt ud til din højde, så du kan passe maksimalt på din krop under belastning. Store udvendige lommer kan passe til enhver hurtig at få fat i væsentlige ting, og indvendig velcrolomme betyder, at dit skovlblad er sikkert og sikkert. Det indvendige materiale har et stilfuldt rødt repeatermønster, og dets vandtæthed vil minimere enhver påtrængende fugt. Ekstra intern opbevaring til småting og hold dit servicesæt ved hånden.

Oppustelige SUP'er er designet til at være problemfri, men som alt andet kræver de en smule tlc nu og da. Vi har sammensat en praktisk blog om generel SUP-vedligeholdelse , der dækker det grundlæggende, du skal vide for at holde din SUP klar til brug! Find ud af, hvordan du får mest muligt ud af din SUP her .

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.