2024 Orca Athlex Flow Triatlon-våddragt Til Herrer MN14TT42 - Silver Total

Orca Athlex Flow Triatlon-våddragt Til Herrer

3,488.06 kr
Find din størrelse
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: MN14TT42Farve: Silver Total

Udforsk WSO's svømmeguides her

Den nye Athlex Flow triatlon våddragt er den perfekte balance mellem elasticitet og opdrift. Materialer med høj elasticitet er inkorporeret i overkroppen, mens opdriftsteknologier er anvendt i benene. Disse teknologier gør det muligt for svømmeren at korrigere sin position i vandet og opnå en mere hydrodynamisk kropsholdning.

Specifikke teknologier er blevet anvendt til denne våddragt for at forbedre dens opdrift


Denne nye teknologi, der anvendes på underkroppen, giver svømmeren 30% mere opdrift end en konventionel våddragt. Hemmeligheden ligger i dens konstruktion: hundredvis af luftlommer placeret mellem to lag forbehandlet neopren. Det inderste lag af dette materiale består af en foring af høj kvalitet med lav vandabsorption, der øger elasticiteten. Det ydre lag er behandlet med en SCS-belægning, som forbedrer hydrodynamikken.

DETALJERNE:

  • HØJ OPDRIFT
    De specifikke teknologier, der indgår i den nye Athlex Flow, øger dens opdrift. Det giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din svømmeteknik, da du vil være i stand til at opretholde en vandret og hævet position i vandet i længere tid.

  • HØJ ELASTICITET
    Materialerne i skulder-, arm- og rygområdet giver denne våddragt en høj grad af elasticitet i overkroppen, så du kan svømme hele segmentet uden begrænsninger.

  • HYDRODYNAMIK
    For at forbedre hydrodynamikken og øge din hastighed i vandet er materialerne i denne våddragt blevet behandlet med SCS-teknologi. I din næste konkurrence vil intet være i stand til at bremse dig.
  • RENGØRING
    Neopren kan blive beskadiget af for meget salt eller andre kemikalier som klor, hvis det bruges i swimmingpools. Vi anbefaler, at du vasker din våddragt med rigeligt vand efter brug. Der kan bruges en lille mængde pH-neutral sæbe, som skylles ud bagefter.
    Når den er ren, skal du sørge for, at den ikke holder på for meget fugt. Lufttør det udenfor eller i et ventileret indendørs rum, et sted uden direkte sollys, da det kan beskadige materialerne.

  • OPBEVARING
    Hvis du opbevarer din våddragt korrekt, undgår du, at materialerne og sømmene krøller og bliver belastet i lange perioder. Det forhindrer også materialet i at rynke, hvilket kan påvirke både våddragtens holdbarhed og udseende.
    Den bedste måde at opbevare en våddragt på er at hænge den draperet fra taljen, så de mest sarte områder som skuldre og arme ikke bliver spændt.
    For våddragter med meget fleksible skuldre (Apex Flex eller Apex Flow) er det vigtigt ikke at hænge dem på en bøjle fra skulderområdet, da det vil nedbryde elasticiteten over tid. Til resten af modellerne kan man bruge en bred bøjle, så længe våddragten ikke belastes i skulder- eller nakkeområdet.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.