2024 Nookie Kvinders Octan Kajak Drysuit - Orange

Nookie Kvinders Octan Kajak Drysuit

7,000.00 kr6,300.00 kr(spar 700 kr)
Find din størrelse
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: DR40Farve: Orange

Designet omkring den unikke kvindelige form ved hjælp af antropometriske data for at skabe en betragtet som passer til kvinder.

De vigtigste funktioner til at skelne denne tørretøj er de kortere arm- og benlængder; afspejles i kvinders fysik. Et let kontureret hoftemønster til at imødekomme en beskeden hoftekurve uden at skabe pantalooneffekten! Slankere ærmer med reduceret håndleds- og halsomkrets for en behagelig tætning.

Octane Drysuit er designet til at du kan bruge på en hurtig eksplosion på din lokale spillebølge, til en lang weekend-padle eller endda et ekspeditionseventyr. Det let at bruge drop-sæde giver lettelse uden at skulle fjerne alle dine lag. Med den pålidelige TiZip® Masterseal 10 vandtætte lynlås, er drop-sædet tørt, let at lukke og passer komfortabelt under din spraydeck og mellem ryglænet og hoftepuderne.

Specifikationerne for Octane Drysuit følger den samme etos af alt vores tørtøj, som har et imponerende ry for kvalitet, holdbarhed, komfort og enestående pasform. De sømløse underarms-padlezoner giver frihed, når man når til alle de vigtige paddle-slag. Let at tage på, den bagerste indgang, vandtæt Masterseal Ti Zip®, er smidig, og for de mere fleksible blandt os kan man lynlåse og fortryde det på egen hånd.

Dobbeltlags latex og neopren hals og manchetter sikrer en tør forsegling med stoffets sokker. De asymmetriske komfortable stofsokker (de passer til din venstre eller højre fod) har begrænsede sømme, så de holder længere. Bær dem med sokker inde som bundlag og sko over toppen.

Dobbeltlags dobbelt talje tilbyder en bedre tør forsegling, når du er i en kajak med en spraydeck. Den ydre talje er dyb hajskåret foret neopren til greb med lave hage-velcro-justeringer for en ekstra sikker pasform.

Vores velprøvede EvoTX4 4ply Nylon tekniske stof er et enestående vandtæt og åndbart fleksibelt stof, der har et så pålideligt ry, at vi ikke bruger noget andet, hvis vi vil holde dig tør. Forstærket med EvoTX4 500D Nylon i områder med meget slid, denne tørretøj tåler masser af stød og skrammer. Hele Octan er vandtæt tapet på hver søm og er belagt med Durable Water Repellant (DWR) for endnu et lag vandresistens. Dette yderst tekniske stykke kajakudstyr er færdig med retro-reflekterende detaljer og stilfuld rød trim.

Begge designere på Nookie HQ er damer, der mellem dem har årtiers erfaring med at designe og fremstille succesfuldt teknisk tøj samt kajak i elementerne. Så du ved, at dette er en tørretøj for ægte kvinder af kvinder.

Kvalitetskontrol er en grundlæggende del af vores fremstillingsproces. Vi er stolte af den høje kvalitet konstruktion og finish af vores tøj. Du behøver kun at dreje et af vores produkter indvendigt og ud for at se den fejlfri farvetilpassede vandtætte tapning for at være genforsikret om vores britisk fremstillede kvalitet.

Vi tester ikke bare en i en batch, vi tester hver eneste. Fra vores erfaring, hvis der er en lille lækage i en søm, er det en mindre ufuldkommenhed og kan ikke redegøres for statistisk, så vi har ikke tillid til kun en visuel inspektion, vi vælger at trykprøve hver eneste dragt for at være tillid til enhver tørretøj, der efterlader vores fabrik.

  • Vandtæt og åndbar 4-tørt dragt
  • 4Det stof 160D Nylon - 20.000 W / P / 5.000 MVP - fleksibelt og blødt at røre ved
  • Forstærket 4-delt stof 500D Nylon - 20.000 W / P / 3.000 MVP - på områder med meget slid; albuer, sæde, knæ og alle manchetter
  • Hydrofobisk og hydrofilisk overtrukket med holdbart vandafvisende middel
  • Anatomisk dynamisk snit ideelt til kajakronisering af overkroppens rotationer
  • Sømløse underarmene for komfort og holdbarhed
  • Asymmetriske stofsokker med minimale sømme og 500D Nylon overalt
  • MasterSeal Ti Zip med tilbageindgang
  • MasterSeal Ti Zip Drop Seat
  • Manchetter i indvendig latex og håndled
  • Justerbart ydre talje rør med power-up velcro
  • Neopren udvendig hals og håndledsmanchetter til beskyttelse og ekstra forsegling
  • Vandtæt tapning i dykkvalitet på alle sømme
  • Justerbar velcro-udvendig ankelmanchetter med lav hage
  • Retro-reflekterende detaljering
  • Hver enkelt dragt er trykprøvet og godkendt, før de forlader vores fabrik
  • Fremstillet i Cornwall, England

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.