2024 Gul Evorobe Skiftemåtte Ac0128-b6 - Sort / Rød

GUL Evorobe Skiftemåtte

830.00 kr745.00 kr(spar 85 kr)
Farve: Black/Red
Find din størrelse
Levering inden for 5-7 hverdage

- Produktdetaljer

År: 2024Model: AC0128-B6Farve: Black/Red

Gul EVORobe Hooded Dry Changing Robe suveræn oversize hættekåbe til at holde dig dækket, mens du glider ind eller ud af din Gul våddragt (andre våddragter er tilgængelige...!) eller andet vådudstyr. Meget nyttig og praktisk løsning til at skifte 'undercover' i offentligheden før/efter udendørsaktiviteter såsom OCR, CycloCross, triatlon, vild svømning eller andre udendørsaktiviteter eller endda bare som en frakke til at se børnene på den lokale fodboldbane og enhver sidelinjesport .

Gul's Sherprotec indvendige foring er en hyggelig syntetisk lammeuld, som tilskynder til at bevare kroppens naturlige varme - ideel til beskyttelse under kølige og blæsende forhold. Denne hyggelige foring hjælper også med at tørre dig, når du skifter for derefter at hjælpe dig med at varme op hurtigere. Hos de fleste brugere har ærmerne en generøs 3/4-længde, afhængigt af størrelsen.

Den ydre skal af Gul EVORobe bruger Guls GCX2-stof, der giver vindtæt og vandtæt beskyttelse, som bruges i det meste af deres vandtætte jolle-sejlerbeklædning. Guls GCX2-stof er et velafprøvet og slidstærkt åndbart to-lags skalstof, der er udviklet til at fremme vandafstrømning, for at forhindre vind og vandindtrængning, hvilket resulterer i at holde dig varmere og tørrere i længere tid.

EVORobe har indvendige H20-sikre tapede sømme konstrueret til at forhindre vandindtrængning og give lang levetid. Kombineret med Guls Sherprotec syntetiske lammeuldsfor, sikrer skiftkåben varm og tør. Ergonomisk design for at give uhindret bevægelsesfrihed ideel til det praktiske med omklædning og påklædning i det fri.

Den overdimensionerede hætte giver plads til alle, der bærer en boblehat, og der er en tovejs lynlås i fuld længde. En stor tohånds lomme på forsiden af EVORobe har et blødt hyggeligt for, og kåben har også en sikker indvendig lynlåslomme.

DETALJERNE:

  • Gul EVORobe hætteskifterkåbe Sort funktioner
  • Guls GCX2 to-lags stof, åndbar, vindtæt og vandtæt beskyttelse
  • Gul's Sherprotec indvendige foring er en syntetisk lammeuld, som opmuntrer og fanger naturlig kropsvarme, og så hjælper kappen med at tørre dig, når du skifter
  • H20-fast tapede indvendige sømme ? 100 % vandtætte tapede sømme
  • Generøs hætte til at hjælpe med tørring og varme
  • Fuld længde, vendbar, tovejs lynlås
  • Stor tohånds lomme foran
  • Ergonomisk design giver bevægelsesfrihed for at tillade det praktiske ved at skifte
  • XS/S - L:115cm B:77cm
    M/L - L:121cm B:80cm
    XL/2XL - L:129cm B:88cm

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.