2024 Zone3 Mænds 5/3 5/3mm Originale Flydeshorts Na18mbso101 - Sort/blå

ZONE3 Mænds 5/3 5/3mm Originale Flydeshorts

688.06 kr
Find din størrelse

- Produktdetaljer

År: 2024Model: NA18MBSO101Farve: Black/Blue

Gå på opdagelse i WSO Swim Guides her

Som de oprindelige opfindere af opdriftsshorts tilbage i 2007 er vi stolte af, at vores første design stadig er stærkt og nu kaldes "Originals" for at anerkende deres arv. Med over et årti af fantastiske kundeanmeldelser bag sig har de hjulpet tusindvis af svømmere med at forbedre både deres kropsposition i vandet og deres svømmeteknik.

'The Originals' er lavet af Yamamoto Smoothskin neopren og er syet og limet på samme måde som en våddragt til triatlon. Shortsene er designet med 3 mm neopren i midten for opdrift og 5 mm neopren i siderne for at fremme hofterotation gennem hvert svømmetag.

DETALJERNE:

  • Design med høj opdrift til svømmere med tunge ben.
  • 3 mm Yamamoto Smoothskin for- og bagpaneler.
  • 5 mm Yamamoto Smoothskin sidepaneler.
  • Ny komfortfokuseret linning.
  • Forbedrer din kropsposition og svømmeteknik.
  • Designet som et naturligt alternativ til en pull buoy.
  • Forbedret kernestøtte for at hjælpe med udvikling af teknik.

Buoyancy Shorts tjener tre hovedformål:

  1. For nybegyndere eller svømmere på mellemniveau er den vigtigste faktor, der forhindrer dem i at svømme hurtigere, manglen på kernestabilitet og deres benspark. Deres armstyrke og teknik er generelt god, men de har en dårlig kropsposition, der skaber en masse modstand og "dødvægt", hvilket gør det meget sværere at svømme effektivt.
    • Opdriftsshorts placerer svømmeren i den korrekte vandrette og strømlinede position og hjælper med at opbygge et "neuralt mønster" for, hvordan de skal føle sig i vandet. Det giver også svømmeren mulighed for at koncentrere sig om et mere effektivt benspark og glide med hvert svømmetag uden følelsen af "synkende ben".

    • Den ekstra støtte giver også svømmeren mulighed for at fokusere mere på sin armtagsteknik.

    • Resultater har vist, at en svømmers kropsposition, hastighed og udholdenhed over tid kan øges betydeligt ved at træne med opdriftsshorts.

  1. Velegnet til triatleter på alle niveauer, der ønsker at forfine deres svømmeteknik i åbent vand, mens de er i en pool. At svømme i en våddragt under et triatlon er meget anderledes end at svømme uden våddragt under et svømmestævne. Størstedelen af din kraft skal komme fra din overkrop, mens dine ben og din core sørger for den nødvendige kontrol. Disse shorts hjælper med at udvikle din åbent vand-svømmeteknik, mens du er i poolen, hvor det enten ville være for varmt at bære en fuld våddragt eller forbudt af livredderne.
  2. Til brug i åbent vand-træning eller løb som et alternativ til at svømme i en fuld våddragt (når vandet er varmt nok!).

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.