Zhik P2 Pfd 50n Letvægtsopdrift - Sort / Grøn

Model: PFD0030Farve: Black / Green
1,028.90 kr1,122.48 krDu Redder 93.58 kr
Farve   Black / Green

Zhik Low Profile Ultra Light 50N P2 Opdriftshjælp

P2 ? PFD er en ultralette og slanke opdriftshjælp, der er designet til at sidde tæt på kroppen. De ergonomiske profiler tillader bevægelsesfrihed med hvert panel beregnet til at bevæge sig med kroppen. Og har tyndere profiler på ryggen og ryggen for manøvredygtighed under bommen og i trange rum. Frontlommerne kan bruges til nem opbevaring eller i forbindelse med Kollition ? Impact pads for at beskytte dig mod nedbrud. Indsæt puderne nemt i for og bag og gå hurtigt uden bekymring! Den indvendige beklædning af P2 ? PFD er konstrueret med et højkvalitets perforeret mesh, der er blødt og giver luftstrøm. Non-slip greb er også syet ind i hæmen for at stoppe PFD'en op. EN ISO 12402-5 Certificeret.

Funktioner:

  • Lav profil
  • Hurtig dræning
  • Nem adgang lomme åbninger
  • Kollision Impact padding kompatibel
  • Ergonomisk profil, bevæger sig med din krop
  • Side lynlås indgang

Fabrikat: Zhik

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 6-8 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.


Hurtige Links

Internationale forsendelsespriser
Restitutioner og garanti
Returs
FAQ
Kontakt os

Returneringer

  • Kontroller, at varen returneres inden for 60 dages efter købet, ubrugt og i original emballage.

Hastende udskiftninger

Hvis en erstatning haster, vil det hurtigste være at afgive en ny ordre online først og derefter returnere den eksisterende vare for at få pengene tilbage. For returneringer uden for disse kriterier, bedes du til kundeservice på 0044 1702 295678 eller e-maile [email protected]

Refunderinger

Produkter, der bliver returneret i overensstemmelse med vores 60 dages returneringspolitik, vil blive inspiceret, og tilbagebetalinger vil blive behandlet lig med værdien af hvert enkelt produkt på købsdatoen. Flere detaljer.

Kunder købte også

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.