2024 Zhik Mens XWR Pro Water Repellent Rash Vest DTP0093 Deep Blue

Zhik Mens XWR Pro Water Repellent Rash Vest

825.77 kr743.15 kr(spar 82.62 kr)
Find din størrelse

- Produktdetaljer

År: 2024Model: dtp0093Farve: Deep Blue

XWR repræsenterer en spændende ny generation af innovative og miljøbevidste produkter.

XWR (Xtreme Water Repellency) er en videreudvikling af den meget anerkendte Avlare-serie, men er nu endnu mere prisvenlig. Stoffet med høj strækbarhed er behandlet til at være utroligt vandafvisende - når trøjen rammes af modstrømmende vand eller selv under en kortvarig nedsænkning forbliver den næsten helt tør. Det skal ses for at blive troet.

Dette betyder forbedret komfort gennem betydeligt reduceret afkøling fra vind og vand, som kan forvandle en almindelig UV-trøje fra letvægtskomfort til øjeblikkelig afkøling, hvilket faktisk gør dig koldere. Men ikke længere. XWR giver dig mulighed for at forblive beskyttet, komfortabel og fokuseret på dine mål.

Desuden er den utrolige vandafvisende behandling, der er anvendt, både PFC-fri og vil holde til tidens tand, idet den kun mister en lille procentdel af sin effektivitet efter over 100 vaskecyklusser. Det betyder, at færre skadelige kemikalier vaskes ud i miljøet, plus at trøjen holder længere, så produktets livscyklus forlænges. Endnu en gevinst for vores verden og din kitegarderobe.

XWR er en klar vinder for alle typer sejlere, men dens potentiale rækker meget længere og fører naturligvis til padle- og surfingsport og videre. En XWR-top vil finde vej til din taske til mountainbiking, løb, vandreture og mange andre aktiviteter.

XWR-toppe fås som standard "T-shirt" i afslappet pasform og som ydeevne "rash vest" pasform (XWR Pro), så de passer til dine behov.

Funktioner

  • Meget vandafvisende top, der beskytter mod elementerne og forhindrer vind- og vandafkøling.
  • Ydelsesmæssig pasform med raglansnit til brug ved sportsgrene med høj aktivitet.
  • Vævet stof med høj strækbarhed for ekstra komfort og manøvredygtighed.
  • Åndbar og super letvægt, så du kan holde dig komfortabel ved højtydende aktiviteter.
  • UPF 50+ Beskyttelse mod solens skadelige stråler.
  • Blød og glat for den ultimative komfort.
  • Høj krave for ekstra solbeskyttelse
  • 84% polyester, 16% elastan

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.