Rip Curl Women's Dawn Patrol 3/2mm Back Zip - Sort

Model: WSM9RWFarve: Black
1,871.12 kr
Beklager, dette er i øjeblikket ikke på lager.

Rip Curl Dawn Patrol Warmth er en splinterny tilføjelse til denne sæson, og den har et fuldt tørt foder internt på forsiden af dragten, hvilket giver utrolig varme under de koldere sessioner! Virkelig den ultimative våddragt overalt, der kombinerer funktionerne i en topdragt til en økonomisk pris. Uanset om du går ud på at surfe eller derude hver weekend, har denne dragt dig dækket med sin E5 neopren og E5 Flash Foring, plus hele dragten er limet og blindsyet med sømbånd for styrke. Varme, strækning og fleksibilitet til en god pris.

  • E5 Neopren - Høj stretch og letvægts. 30% mere stretch sammenlignet med E4
  • E5 Flashforing - på bryst- og rygpaneler. Varm, behagelig og tørrer hurtigt.
  • E5-tape - Dækker 3/4 af våddragten. Stærk og holdbar.
  • GBS-konstruktion - Hele jakkesættet er limet og blindsyet.

TEMPERATURVEJLEDNING:

Fabrikat: Rip Curl

Produktsortiment: Rip Curl Dawn Patrol

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 6-8 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.


Hurtige Links

Internationale forsendelsespriser
Restitutioner og garanti
Returs
FAQ
Kontakt os

Returneringer

  • Kontroller, at varen returneres inden for 60 dages efter købet, ubrugt og i original emballage.

Hastende udskiftninger

Hvis en erstatning haster, vil det hurtigste være at afgive en ny ordre online først og derefter returnere den eksisterende vare for at få pengene tilbage. For returneringer uden for disse kriterier, bedes du til kundeservice på 0044 1702 295678 eller e-maile [email protected]

Refunderinger

Produkter, der bliver returneret i overensstemmelse med vores 60 dages returneringspolitik, vil blive inspiceret, og tilbagebetalinger vil blive behandlet lig med værdien af hvert enkelt produkt på købsdatoen. Flere detaljer.

Mere som dette

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.