2024 Red Paddle Co Original Kids Changing Robe Grey

Red Paddle Co Original Kids Changing Robe

318.92 kr
Find din størrelse

- Produktdetaljer

År: 2024Model: RPC RobeFarve: Grey

Sig farvel til de akavede øjeblikke med at skifte tøj på parkeringspladsen med vores luksuriøse håndklædekåbe til at skifte håndklæde. Superblød og varm med et design, der sikrer, at din beskedenhed altid er beskyttet; det ultimative tilbehør til at skifte om før eller efter du er kommet i vandet.

Mange strandgæster vil have oplevet det akavede i at forsøge at skifte ud af vådt badetøj eller våddragter enten på parkeringspladsen eller på stranden. Med et traditionelt håndklæde kan dette medføre potentiale for et pinligt øjeblik eller to, og derfor har Red Paddle udviklet denne fantastiske omklædningskåbe af håndklæde for at gøre livet lettere.

Det sparer ikke kun for pinlighederne, men det superbløde, varme bomuldsstof gør dig tør på et øjeblik og holder dig varm i processen. Ærmerne er designet til at sikre, at din beskedenhed bevares, men ikke er i vejen, mens du skifter tøj.

Specifikationer:

  1. Kraftig vægt 430 g/m² 100% bomuld: Absorberende luksuriøs bomuldsfrotté tørrer dig hurtigt
  2. Undgå eksponering med ærmer og generøs størrelse: Stor nok til at du nemt kan få dine arme ind i tøjet uden at blotte dig for meget, mens du bliver skiftet.
  3. Store lommer: Hold dine hænder varme og ude af vinden
  4. Hætte med snor: Beskyt dig mod elementerne, når vinden begynder at blæse

Størrelser:

  • XS - 2'9" - 4'0"
  • S - 4'0 - 5'1

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.