Palma Dubarry Snøre

Model: 3830Farve: Graphite
888.53 kr1,207.17 krDu Redder 318.64 kr
Beklager, dette er i øjeblikket ikke på lager.

Vores superlette, sikre fødder og sporty Palma træner tilbyder den ultimative komfort. Ekstra bløde overdel og fuldt snoet for en præcis pasform. De kombineres med et unikt designet fodseng, der formes til at passe til formen på din fod plus en højtydende stødabsorberende EVA mellemsål. Bemærkelsesværdig smidighed er sikret på dækket eller andre steder med vores signatur NonSlip-NonMarking ? ydersål, som har et unikt effektivt vanddispersionssystem indbygget i den slidstærke gummi. Fodsengen er aftagelig for nem vask, og overdelene er lavet af hurtigtørrende, åndbare og antimikrobielle tekniske stoffer.

  • En super let snørt træner med komfort under foden og støddæmpning
  • Prisvindende NonSlip-NonMarking ? ydersål i gummi med unikt vanddispersionssystem, der forhindrer vandplanning
  • Slidstærk EVA / gummisål for skridsikker sikkerhed
  • Aftagelig fodseng for unik komfort, når du bevæger dig
  • Hurtigtørrende, antimikrobielt, lugtbeskyttende overdel

Fabrikat: Dubarry

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 6-8 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.


Hurtige Links

Internationale forsendelsespriser
Restitutioner og garanti
Returs
FAQ
Kontakt os

Returneringer

  • Kontroller, at varen returneres inden for 60 dages efter købet, ubrugt og i original emballage.

Hastende udskiftninger

Hvis en erstatning haster, vil det hurtigste være at afgive en ny ordre online først og derefter returnere den eksisterende vare for at få pengene tilbage. For returneringer uden for disse kriterier, bedes du til kundeservice på 0044 1702 295678 eller e-maile [email protected]

Refunderinger

Produkter, der bliver returneret i overensstemmelse med vores 60 dages returneringspolitik, vil blive inspiceret, og tilbagebetalinger vil blive behandlet lig med værdien af hvert enkelt produkt på købsdatoen. Flere detaljer.

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.