2024 Palm Vector Kayak Jacket Blue 11469

Palm Vector Kayak Jacket

908.39 kr816.59 kr(spar 91.80 kr)
Farve: Blue
Find din størrelse
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 11469Farve: Blue

Kanosejlads, sejlads, kajaksejlads. Uanset hvordan du tager på vandet, vil Vector forhindre vind og vandstænk i at ødelægge din dag. Fremstillet af slidstærkt ripstop XP 2-lags stof med velcrolukninger i nakken, taljen og håndleddene. Du kan også opbevare snacks og nøgler sikkert i frontlommen med lynlås.

DETALJERNE:

  • Materialer: XP 2-lags stof
  • Lommer: YKK AquaGuard AquaGuard kængurulomme med lynlås
  • Vægt: 420 g (L)
  • Snit: 3D-snit
  • Halsforsegling: Velcro justerbar neoprenkrave
  • Håndledsforsegling: Velcrojusterbare neoprenmanchetter
  • Talje: Velcrojusterbart neoprenbånd i taljen

TEKNOLOGI:

XP 2-lags stof - Vores 2-lags stof er pakkevenligt, let, vandtæt og åndbart, hvilket er ideelt egnet til vores fritids- og turudstyr.
  • Vævet overfladevæv behandlet med DWR (durable water repellent) for at forhindre, at stoffet bliver vandfyldt, så det forbliver åndbart.
  • På indersiden er der påført en hydrofobisk, mikroporøs polyurethanbelægning. Porerne er for små til, at vanddråber kan passere igennem, men store nok til, at vanddamp kan passere igennem til udeluften.
3D-snit - Vi har fjernet alle sømmene fra det højfleksible underarmsområde, hvilket reducerer sømspændingen og mindsker vægten. 3D-syede beklædningsgenstande er forbuede ved albuer, knæ, ærmer og talje for at forbedre mobiliteten og reducere overskydende stof.
YKK - En stænktæt lynlås med et polyuretanbånd, der holder regnen ude, når du padler. AquaGuard-lynlåse har ingen forseglede ender og er ikke helt vandtætte, når de er nedsænket.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.